Ελλαδα

Σημειωτόν η κίνηση σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων και Κατεχάκη - Οι περιοχές στο «κόκκινο»

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στην Αθήνα αυτήν την ώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα σε στοίχους λόγω κίνησης σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Η κίνηση τώρα στην Αττική: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2023

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πολύ αυξημένη κίνηση ανά τμήματα στην κάθοδο από τη γέφυρα της Μεταμόρφωσης μέχρι την Παραλιακή.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Παλλήνη και την Περιφερειακή Υμηττού έως τον κόμβο της Λεωφόρου Πεντέλης. Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από την Αγία Βαρβάρα μέχρι την Πανόρμου. Ομοίως και στην άνοδο στο ύψος της Κατεχάκη και του ΟΑΚΑ. Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καισαριανή.
Πολύ αυξημένη η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης προς το σταθμό του Μετρό Ελληνικό. Προβλήματα στην άνοδο της Αρδηττού /Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα και στην άνοδο της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια. Δύσκολη η Παραλιακή προς Πειραιά, ανά τμήματα, από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι έως Λίμνη Κουμουνδούρου. Μποτιλιάρισμα στη Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Καθυστερήαεις στην είσοδο της λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ως και την οδό Μαρκόνι στο Βοτανικό.
Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Φυλής και την Λεωφόρο Δημοκρατίας προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων. Δύσκολη και η έξοδος της Λεωφόρου Φυλής προς Άνω Λιόσια αλλά και η Λεωφόρος Γαλατσίου προς Καποδιστρίου. Πολύ αυξημένη κίνηση στην Καποδιστρίου από Νέα Ιωνία προς Κηφισίας.
kinisi_tora_xartis_8_11

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ