Ελλαδα

Ποιοι οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στην Αθήνα

Δείτε τον χάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα σε στοίχους λόγω κίνησης σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις σε κεντρικές λεωφόρους το πρωί της Τετάρτης (4.10)

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από το ύψος γέφυρας Λυκόβρυσης μέχρι τη Λαχαναγορά του Ρέντη ανά τμήματα.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και τον κόμβο της Κηφισίας (Δαχτυλίδι).  Αντίστοιχα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού μέχρι και τον κόμβο Πεντέλης

Δύσκολη η κάθοδος της Λ. Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το Δαχτυλίδι μέχρι την Πανόρμου και η άνοδος από την Πανόρμου μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου. Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού κατά μήκος του Χολαργού. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο. Επίσης από την συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Δύσκολη η Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος του Ταύρου και η Λ.Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη μέχρι την Καλλιρρόης.

Προβλήματα στην Πειραιώς από το Γκάζι μέχρι την Ομόνοια. Πολύ αυξημένη κίνηση στην Καποδιστρίου από την Αγία Όλγα μέχρι την Κηφισίας. Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως /Ηλιουπόλεως από τον σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος έως την Υμηττού.

Ποιοι οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στην Αθήνα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ