- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Προφυλακιστέοι ο αρχηγός και ο υπαρχηγός του κυκλώματος «πειρατικής» συνδρομητικής τηλεόρασης
Είχαν κέρδη άνω των 20 εκατ, ευρώ
Κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικής τηλεόρασης: Στην φυλακή ο αρχηγός και ο υπαρχηγός μετά τις απολογίες τους - Ελεύθεροι οκτώ κατηγορούμενοι
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν για σωρεία κατηγοριών, μετά τις απολογίες τους, οι δύο θεωρούμενοι ως επικεφαλής στο κύκλωμα των «πειρατών» λογισμικών συνδρομητικής τηλεόρασης.
Μετά από πολύωρη διαδικασία για τις απολογίες συνολικά δέκα κατηγορουμένων στην υπόθεση του πειρατικού κυκλώματος συνδρομητικής τηλεόρασης, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατουμένους τον φερόμενο ως αρχηγό και τον υπαρχηγό της δομημένης οργάνωσης.
Οι υπόλοιποι οκτώ κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ σε κάποιους επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση.
Στη δικογραφία για την υπόθεση της δράσης του κυκλώματος περιλαμβάνονται βαριές κατηγορίες που αφορούν εγκληματική οργάνωση, παραβίαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και νομιμοποίησης παράνομων χρημάτων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οι δικαστικές αρχές, η οργάνωση φαίνεται να αποκόμιζε κέρδη που ξεπερνούν τα 24 εκατ. ευρώ, με τη ζημιά σε πλατφόρμες συνδρομητικών καναλιών να υπολογίζεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αρχές έχουν στοιχεία για την εμπλοκή άλλων επτά προσώπων τα οποία ωστόσο ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως ενώ εκτιμάται πως στο κύκλωμα είχαν ρόλο και άλλα πρόσωπα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.