- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Θύμα χάκερ έπεσε ανήλικη - Διέρρευσαν προσωπικές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο
Ένοχος για πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας 23χρονος


Θεσσαλονίκη: «Χάκαραν» τον λογαριασμό ανήλικης και διακίνησαν προσωπικές της φωτογραφίες - Καταδίκη 23χρονου, στο δικαστήριο ανηλίκων οι συγκατηγορούμενοί του.
Σε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 23χρονος, επειδή διακίνησε άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο 17χρονης, έχοντας αποκτήσει προηγουμένως πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων, όπως επίσης για κατοχή και διακίνηση του υλικού αυτού, ενώ τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
Η υπόθεση διαδραματίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Θεσσαλονίκη, με τον κατηγορούμενο να αποκτά πρόσβαση στον λογαριασμό της παθούσας, μέσω φίλων του, που τον είχαν «χακάρει».
Σύμφωνα με τη δικογραφία, διακίνησε πάνω από 10 φωτογραφίες και δύο βίντεο με προσωπικές στιγμές της τότε μαθήτριας.
Για την ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων τέσσερις συγκατηγορούμενοί του, που κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικοι.
Διαρροή υλικού στο διαδίκτυο: Εφιάλτη μέχρι και σήμερα ζει η παθούσα
Η παθούσα, 22 ετών σήμερα, περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει μέχρι και σήμερα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι επηρεάστηκε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, ενώ το υλικό αυτό -κατά την ίδια- διακινήθηκε ακόμη και σε άτομα του περιβάλλοντός του.
Η φίλη της ανέφερε ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, η παθούσα έγινε αντικοινωνική, χαρακτηρίζοντας ως τρομακτικό αυτό που πέρασε και περνάει. «Ήθελε να αυτοκτονήσει, δεν έτρωγε» κατέθεσε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο 23χρονος παραδέχθηκε μόνο την κατοχή του υλικού, όταν του το έστειλε φίλος του, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τη νεαρή παθούσα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο - Επιχείρηση πάνω από 60 πυροσβεστών
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Πάνω 30 βαθμούς η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα
Από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
Με αφορμή τη νέα πενταμερή διάσκεψη που ορίστηκε για τη Δευτέρα και Τρίτη
Στην περιοχή Κοιλιωμένος το επίκεντρο - Εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί
Η κοινότητα της «Εστίας Άγιος Νικόλαος» προωθεί εδώ και δεκαετίες την αρμονική συμβίωση και ενθάρρυνση των ατόμων με αναπηρία
Επιτέθηκαν με μολότοφ σε διμοιρία - Ένας αστυνομικός τραυματίας
Ποια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.