Ελλαδα

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, ήμουν μεθυσμένος» είπε ο δολοφόνος του 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα με θύμα έναν 74χρονο
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Δολοφονία Άγιος Παντελεήμονας: Η κατάθεση του 74χρονου δράστη - Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς

Μεθυσμένος υποστήριξε πως ήταν ο 74χρονος δράστης της δολοφονίας του 50χρονου άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον 50χρονο και προέβη στις πράξεις του λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Νευρίασα, ήμουν μεθυσμένος και τον πυροβόλησα» φέρεται να υποστήριξε.

Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος είχε καλές σχέσεις τόσο με το θύμα όσο και με την σύζυγό του, με τους οποίους και διασκέδαζε μέχρι και λίγες ώρες πριν το περιστατικό, στα γενέθλια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού.

Το χρονικό του συμβάντος

Αφότου τελείωσε η γιορτή, λίγο πριν τις 02.00 όλοι επέστρεψαν στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Μύρων, με τον 74χρονο να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

Τότε ήταν που ο δράστης πήγε έξω από το διαμέρισμα του ζευγαριού οπλισμένος. Αφού χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού τους, άρχισε να φωνάζει πως δεν αισθάνεται καλά και πως κάποιος του έριξε κάτι στο ποτό.

Όταν το θύμα άνοιξε την πόρτα, ο 74χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Στη συνέχεια επιτέθηκε στη σύζυγο, απειλώντας και τα παιδιά τους. Η γυναίκα επιχείρησε να τον αφοπλίσει με τον δράστη να την πυροβολά και να την τραυματίζει στο χέρι και τον ώμο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ