Ελλαδα

«Ανοίξαμε και τον είδαμε να κρατά όπλο»: Πώς περιγράφει η σύζυγος του θύματος τις στιγμές πριν το έγκλημα στον Αγ. Παντελεήμονα

Ο 50χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 74χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα με θύμα έναν 74χρονο
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Άγιος Παντελεήμονας - Δολοφονία: Η μαρτυρία της συζύγου του θύματος - Τα γεγονότα που προηγήθηκαν

Ένας 50χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από το όπλο του 74χρονου γείτονά του σε πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα της Κυριακής (1.10). Ο δράστης ήταν καλεσμένος στα γενέθλια της κόρης του ζευγαριού, όμως, το πάρτι εξελίχθηκε σε τραγωδία. 

Μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, οι γονείς μαζί με την κόρη τους και δύο ανήλικες φίλες της γύρισαν στο σπίτι. Ο 74χρονος γείτονάς τους, χτύπησε το κουδούνι νευριασμένος, του άνοιξαν και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να πυροβολεί τον 50χρονο.

Πώς η γιορτή εξελίχθηκε σε τραγωδία

Η 45χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται μετά από πυροβολισμός που δέχθηκε, ωστόσο, είναι σε θέση να περιγράψει όσα συνέβησαν. «Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει "κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια". Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvx29s6mdvop)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ