Ελλαδα

«Δεν ξέρω πώς τρελάθηκε ο 74χρονος»: Τι λέει η 45χρονη για το έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα με θύμα τον σύζυγό της

Η γυναίκα μπήκε μπροστά για να σώσει τα παιδιά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα με θύμα έναν 74χρονο
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Δολοφονία 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα: Η περιγραφή της 45χρονης για τον διάλογο που προηγήθηκε του μοιραίου πυροβολισμού

Τις δραματικές στιγμές που έζησε μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα περιγράφει η 45χρονη γυναίκα που είδε τον 74χρονο γείτονά της να πυροβολεί και να σκοτώνει τον σύζυγό της και στη συνέχεια να στρέφει το όπλο προς το μέρος της. Η 45χρονη γυναίκα, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο, είπε στο Mega ότι μπήκε μπροστά στο όπλο του ηλικιωμένου δράστη για να σώσει τη ζωή των παιδιών της.

«Σηκώνει, παίρνει το όπλο από την τσέπη και λέει ο άντρας μου: "Τι κάνεις Γιάννη;" και αμέσως…», είπε η 45χρονη και πρόσθεσε: «Ήταν γνωστοί. Παλιά. Έξι-εφτά χρόνια; Είμαστε γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν, αλλά δεν ξέρω πώς τρελάθηκε».

Η οικογένεια του 50χρονου θύματος μαζί με τον 74χρονο γιόρταζαν τα γενέθλια της 12χρονης κόρης τους. Λίγο μετά την επιστροφή του στο σπίτι, ο 74χρονος γύρισε στο διαμέρισμα της οικογένειας κρατώντας το όπλο και ισχυριζόμενος ότι κάτι του έριξαν στο ποτό, πυροβόλησε κατά του 50χρονου. «Ήρθε μετά σπίτι και λέει: "Τι μου βάλατε στο ποτό;", εκεί στην ταβέρνα. "Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι”». Τότε, ο 74χρονος πυροβόλησε τον 50χρονο πατέρα και στη συνέχεια τη μητέρα στον αριστερό της ώμο. 

Πώς περιγράφει το έγκλημα η κόρη του ζευγαριού

«Έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και "έφαγε" και η μαμά μια στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», είπε η κόρη του θύματος. «Και εγώ είμαι λίγο μπερδεμένη, τι έπαθε δεν ξέρω… Μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου είναι πεθαμένος», πρόσθεσε η 45χρονη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvyu2tzom3u9)

Τι ισχυρίστηκε ο 74χρονος δράστης

«Ένιωθα τόση οργή για τον άνδρα που τη στιγμή που τον πυροβόλησα, αν όσοι ήταν στον ίδιο χώρο μου έκαναν επίθεση, θα τους σκότωνα και αυτούς. Δεν με ένοιαζε τίποτα, δεν υπολόγιζα τίποτα», ισχυρίστηκε ο 74χρονος. Ο ηλικιωμένος είναι γνώριμος των αρχών. Έχει συλληφθεί τρεις φορές και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ