- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ελεύθερα τα μέλη του πληρώματος του καταμαράν για την πτώση δύο ναυτικών στη θάλασσα
Εξιτήριο για τον 34χρονο - Παραμένει στο νοσοκομείο ο 55χρονος
Πειραιάς - Πτώση ναυτικών στη θάλασσα: Ποια η κατάσταση υγείας του 34χρονου και του 55χρονου
Ελεύθεροι αφέθηκαν ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο λοστρόμος του ταχύπλοου καταμαράν, speed runner jet, για την πτώση δύο ναυτικών τη Δευτέρα (25.9) στη θάλασσα κατά τη διάρκεια καθαρισμού του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο ανακριτής για το συμβάν διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ οι δύο ναύτες είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με το Λιμενικό τα δύο μέλη του πληρώματος του ταχύπλοου, ένας 34χρονος και ένας 55χρονος, εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού στο εξωτερικό πρωραίο κατάστρωμα του πλοίου όταν γλίστρησαν και έπεσαν στη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού, εκ των οποίων ένα εξ αυτών βούτηξε στη θάλασσα και με τη χρήση σωσιβίων βοήθησαν τους δύο ναυτικούς να εξέλθουν στην προβλήτα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο ναυτικούς στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Ο 34χρονος έλαβε εξιτήριο ενώ ο 55χρονος παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.
Την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τη λήψη άμεσων μέτρων ασφαλείας σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας ζητούν με κοινή ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών, της Πανελλήνιας Ένωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Μαγείρων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα
Οδηγίες αυξημένης ασφάλειας από το ΥΝΑΝΠ μετά τα πλήγματα σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.