Ελλαδα

Κωνσταντίνος Κίμωνας Τσέτσος: Ο αγώνας απέναντι στον καρκίνο και η μάχη να διατηρήσει τα δύο του πόδια

«Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Κωνσταντίνος Κίμωνας Τσέτσος. Είμαι 42 ετών. Έχω δύο πόδια. Προς το παρόν.»

Κωνσταντίνος Κίμωνας: Ο αγώνας απέναντι στον καρκίνο και η μάχη να διατηρήσει τα δύο του πόδια

Κωνσταντίνος Κίμωνας Τσέτσος: Η μάχη του με τον καρκίνο και η καμπάνια για να συγκεντρώσει πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ για επέμβαση στις ΗΠΑ

Ο Κωνσταντίνος Κίμωνας Τσέτσος είναι ένα παιδί αυτής της πόλης. Αγαπητός, γενναιόδωρος, καλλιεργημένος και πάνω από όλα η «ψυχή της παρέας». Ένας καλός φίλος και ένας νέος με πολλά όνειρα, άφθονο χιούμορ και ανήσυχο πνεύμα.

Το τελευταίο διάστημα μας έκρυβε μια τεράστια ταλαιπωρία την οποία υπέστη και αφορά ένα σπάνιο είδος καρκίνου με το οποίο διαγνώστηκε. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του:

Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Κωνσταντίνος Κίμωνας Τσέτσος. Είμαι 42 ετών. Έχω δύο πόδια. Προς το παρόν. Το ένα, το...

Posted by Kimonas Konstantinos on Wednesday, August 30, 2023

Μια ενόχληση στο πόδι του τον Οκτώβριο του 2022 ήταν η αρχή. Ακολούθησε μια λάθος διάγνωση, ένα λάθος χειρουργείο και έφτασε να διαγνωστεί με καρκίνο. Φυσικά δεν το έβαλε κάτω και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του συνέστησαν ακρωτηριασμό, ο ίδιος πήρε το μέλλον του στα χέρια του και ταξίδεψε έως το Τέξας των ΗΠΑ για να παραμείνει αρτιμελής. Μια προσπάθεια με ό,τι πλέον πιο σύγχρονο διαθέτει η ιατρική επιστήμη είναι ο στόχος του για να διατηρήσει τα δυο του πόδια. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας κάνει μια καμπάνια να συγκεντρώσει πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ για την αναγκαία επέμβαση στις ΗΠΑ.

Ζήτησα από τον Κωνσταντίνο Κίμωνα να μας γράψει τι θέλει να απευθύνει στους αναγνώστες της Athens Voice

«Ένα από τα πάρα πολλά μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης που έλαβα, κάπου έλεγε πως “Όταν βοηθάς, δίνεις. Και το να δίνεις, σε τροφοδοτεί με απίστευτη ενέργεια για ζωή.” Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η περιπέτεια μου αυτή έχω λάβει τόση ενέργεια για τη ζωή που το πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με βοήθησαν και εξακολουθούν να στηρίζουν την προσπάθειά μου καθώς η στήριξη τους είναι η απόδειξη πως υπάρχει πολύ καλό εκεί έξω και ας προβάλλεται το κακό περισσότερο».

Μέσα στη φρίκη που επικρατεί,προσπαθούμε να παραμείνουμε άνθρωποι, ενωμένοι και εσείς είστε η απόδειξη ότι μπορούμε. Η...

Posted by Kimonas Konstantinos on Sunday, September 10, 2023

Έχει ανοιχτεί –ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες με την αρ. Πρωτ. Δ13/71636 02/08/2023 απόφαση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΕΖΥ46ΝΛ2Α-9ΝΕ– ερανικός λογαριασμός με τα παρακάτω στοιχεία:

Τράπεζα Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 00260019590102099866
ΙΒΑΝ: GR4302600190000590102099866
SWIFT-BIC: ERBKGRAA
Δικαιούχος: Τσέτσος Κωνσταντίνος του Ηλία

Επίσης μπορείτε να στηρίξετε τον φίλο μας μέσω της πλατφόρμας gogetfunding – «Fighting with a rare type of cancer». Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ