- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ξέχασαν εννιάχρονο ΑμεΑ σε λεωφορείο για τέσσερις ώρες - Συνελήφθη ο οδηγός και μια συνοδός
Από τον οδηγό της επόμενης βάρδιας διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε εγκαταλειφθεί


Θεσσαλονίκη: Ξέχασαν 9χρονο ΑμεΑ σε λεωφορείο για τέσσερις ώρες - Εγκαταλείφθηκε χωρίς να γίνει αντιληπτή η απουσία του - Συνελήφθη ο οδηγός και μία συνοδός.
Άφησαν εννιάχρονο παιδί με προβλήματα αναπηρίας μόνο του για σχεδόν τέσσερις ώρες μέσα σε λεωφορείο, αφού ξέχασαν να τον αποβιβάσουν.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης κι έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου του ανήλικου συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία δύο άτομα: ο οδηγός του λεωφορείου και μια συνοδός.
Όπως έγινε γνωστό, ο 9χρονος επρόκειτο να παρακολουθήσει απογευματινό πρόγραμμα σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και γι' αυτό τον λόγο επιβιβάστηκε στο λεωφορείο από το σπίτι του.
Στο ίδιο όχημα βρίσκονταν κι άλλα παιδιά που παρακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα. Φτάνοντας στο ΚΔΑΠ, τα παιδιά αποβιβάστηκαν κανονικά από το λεωφορείο, εκτός από τον 9χρονο, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από κανέναν.
Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τέσσερις ώρες για να διαπιστωθεί από τον οδηγό της επόμενης βάρδιας, ότι το παιδί είχε εγκαταλειφθεί εντός του λεωφορείου.
Εγκατάλειψη ανήλικου ΑμΕΑ σε λεωφορείο: Σύλληψη του 42χρονου οδηγού και της 23χρονης συνοδού
Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης συνέλαβε τον 42χρονο οδηγό και την 23χρονη συνοδό.
Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για την τελευταία παρέλαση που παρακολουθούν οι κάτοικοι
Άρματα μάχης, αεροσκάφη και ελικόπτερα τράβηξαν τα βλέμματα
Πέταξαν στον αττικό ουρανό το πρωί της Τρίτης
Χρηματοδότησαν ελληνικά τυπογραφεία, άνοιξαν σχολεία, καλλιέργησαν τη συλλογική συνείδηση
Αιώνια η τιμή και ο σεβασμός του λαού μας προς αυτούς
Ελέγχονται πειθαρχικά ανακρίτρια και εισαγγελέας
Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου ο εορτασμός της εθνικής επετείου
Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου
Το όραμα του Υψηλάντη που έγινε πραγματικότητα
Το μήνυμα του προέδρου της Βουλής για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Πώς αντιμετώπισε την εξέγερση η Υψηλή Πύλη
Οι δρόμοι που κλείνουν -Τι ισχύει για το μετρό και το τραμ
Οι επαναστατημένοι Έλληνες φαίνεται πως στράφηκαν στη θρησκεία, όχι μόνο στην αναζήτησή τους για τη σωτηρία της ψυχής, αλλά και για καθοδήγηση στην αυτοθυσία τους για την ελευθερία της πατρίδας
Πώς καθιερώθηκε το συγκεκριμένο ψάρι
Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Επί ποδός η Πυροσβεστική
Συνελήφθη ο εγκέφαλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.