- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Νέοι διάλογοι από το Blue Horizon: «Δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε, σε κανέναν κουβέντα»
Αποκαλύπτουν την επιχείρηση συγκάλυψης από το πλήρωμα μετά το έγκλημα


Nέο ηχητικό από τους ασυρμάτους του Blue Horizon προκαλεί οργή
Ανατριχιαστικές συνομιλίες από τους ασυρμάτους του Blue Horizon «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας, με τα μέλη του πληρώματος του πλοίου να συζητούν μεταξύ τους λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη.
Αν και η ταυτότητα των μελών του πληρώματος είναι άγνωστη, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: στο πλοίο υπήρξε εντολή για «ομερτά» για το έγκλημα εις βάρος του άτυχου νεαρού.
«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε», ακούγεται να λέει κάποιος απ’ το πλήρωμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».
«Και εδώ, σε κανέναν παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;», ακούγεται να συμπληρώνει άλλος.
Οι διάλογοι από το 03:30 και μετά:
Η πρώτη δήλωση του υπάρχου
Δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν στον καταπέλτη του Blue Horizon που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη έκανε για πρώτη φορά δημόσια ο ύπαρχος που μαζί με τον πλοίαρχο έχουν κριθεί προφυλακιστέοι για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα. Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Ακόμα ο ύπαρχος πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους τη συμπεριφορά μου».
Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν τη Δευτέρα (11/09) ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Blue Horizon για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο, Τετάρτη
Να μείνουμε στα νησιά μας ή να φύγουμε και οι υπόλοιποι, να επιστρέψουμε και να συνηθίσουμε τις δονήσεις ή να ψάξουμε δουλειά αλλού για φέτος;
Άφησε αιχμές για την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή
Ποιοι κλάδοι «έκρυβαν» έσοδα
Συγκεντρώθηκαν αστυνομικοί έξω από τα δικαστήρια Πειραιά
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη (19.2)
Οι τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων
Η ανάρτηση για τους σεισμούς του τελευταίου 24ωρου
Τι κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης
Μετά τα 5 Ρίχτερ νωρίτερα το πρωί της Τρίτης
Ο σεισμολόγος εξήγησε τι συμβαίνει με τις γεωλογικές μετατοπίσεις των νησιών
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων για τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.