Ελλαδα

Δραματικές οι συνθήκες θανάτου του 51χρονου κτηνοτρόφου - Αγωνία για έναν αγνοούμενο

Στο «μάτι του κυκλώνα» ο Βόλος

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βόλος: Νεκόρς 51χρονος από κατολίσθηση
© EUROKINISSI

Κακοκαιρία Daniel: Στο «μάτι του κυκλώνα» ο Βόλος - Νεκρός 51χρονος κτηνοτρόφος από κατολίσθηση - Αγωνιώδεις έρευνες για έναν αγνοούμενο

Σαρώνει τον Βόλο η κακοκαιρία Daniel. Ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του, ενώ αγνοείται η τύχη ενός ακόμη.

Συγκεκριμένα, ακαριαίο θάνατο φαίνεται πως βρήκε ο 51χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος καταπλακώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί έπειτα από κατολίσθηση στον Βόλο.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος πήγε να συγκεντρώσει τα ζώα του, όταν καταπλακώθηκε από μεγάλη ποσότητα χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Επί δύο ώρες οι συγγενείς του Σπετίμ Λατίφι τον αναζητούσαν χωρίς να μπορούν να τον βρουν με τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή να είναι ακραίες.

Όταν ενημέρωσαν την πυροσβεστική, εντοπίστηκε κάτω από μεγάλη ποσότητα χωμάτων.

Η σορός του άτυχου πατέρα δύο παιδιών θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο όπου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του.

Αγωνία για τον αγνοούμενο

Δίχως αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, όπου νωρίτερα σήμερα κάτοικοι ενημέρωσαν τις αρχές πως ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας παρασύρθηκε από ρέμα.

Η υπερβολική βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσει το ρέμα, κάτι που εκτίμησε προφανώς λάθος ο άτυχος άνδρας με αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να το διασχίσει, να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Εώς και αυτή την ώρα, παρά τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων αλλά και εθελοντών στην περιοχή, δεν έχει καταστεί εφικτό να εντοπιστεί ούτε ο ίδιος, ούτε το όχημά του.

Βέβαια, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή χαρακτηρίζονται ακραίες και ακόμη δεν μπορούν να ερευνήσουν ολοκληρωτικά το φουσκωμένο ρέμα.

Η ποσότητα του νερού του ρέματος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους διασώστες της ΕΜΑΚ και στους πυροσβέστες, πλην όμως κανείς δεν αποκλείει να έχει συμβεί το θαύμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ