Ελλαδα

Πτυχιούχος Νομικής ο 23χρονος Κυπριανός που σκοτώθηκε στην τραγωδία των Τεμπών

«Πήρες το πτυχίο της ζωής και ζεις στο για πάντα» γράφει η αδελφή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη
© Facebook

Τέμπη: Ο 23χρονος Κυπριανός Παπαϊωάννου πτυχιούχος Νομικής μετά θάνατον - Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της αδελφής του

Το ΑΠΘ τίμησε τον 23χρονο Κυπριανό Παπαϊωάννου, τον νεαρό φοιτητή που βρήκε τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που καταγράφηκε πριν από έξι μήνες στα Τέμπη. Την Πέμπτη ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής παρέδωσε στην αδελφή του το πτυχίο του σε κλίμα συγκίνησης. 

Η αδελφή του, Εύα, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και μία φωτογραφία, έκανε γνωστό ότι παρέλαβε τη βεβαίωση που αναγράφει ότι κρίνεται άξιος του πτυχίου του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. «Σήμερα παρέλαβα το πτυχίο σου, Κύπρος Παπαϊωάννου μου. Βέβαια εσύ πήρες το πτυχίο της ζωής, το πέρασες με άριστα και ζεις τώρα στο για πάντα... Αλλά και πάλι συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε τη Νομική Σχολή ΑΠΘ που σε τίμησε με τον τρόπο αυτό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία!», έγραψε σε ανάρτησή της η Εύα Παπαϊωάννου. 

Σήμερα παρέλαβα το πτυχίο σου Κύπρος Παπαϊωάννου μου . Βέβαια εσύ πήρες το πτυχίο της ζωής , το πέρασες με άριστα και...

Posted by Εύα Παπά on Thursday, August 31, 2023

Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ για την τραγωδία στα Τέμπη

Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ άσκησε πριν από λίγες ημέρες ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, αναφορικά με την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η δίωξη αφορά δύο πρώην προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους του ΟΣΕ, έναν πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και ένα εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ.

Οι κατηγορίες αφορούν το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν στις 5 Σεπτεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ