Ελλαδα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Γεννήθηκε μωρό κατά την ώρα εκκένωσης του νοσοκομείου

Γέννησε στο ασθενοφόρο η μητέρα του υγιέστατου κοριτσιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκκένωση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης: Έγκυος γέννησε στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά της στο Διδυμότειχο - Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Έγκυος γέννησε σε ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης © MotionTeam/Βασίλης Βερβερίδης

Εκκένωση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης: Έγκυος γέννησε στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά της στο Διδυμότειχο - Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο μία γυναίκα, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκκένωσης του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης τη νύχτα, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα γέννησε στο ασθενοφόρο και ενώ μεταφερόταν στο Διδυμότειχο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η μαία του νοσοκομείου Μαρία Στύλου, η οποία βρισκόταν στο ασθενοφόρο, ανέφερε ότι περίπου στις 4 π.μ. και ενώ πλησίαζε η φωτιά, έφτασε στο νοσοκομείο η ετοιμόγεννη γυναίκα συνοδεία αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε χρειαστεί να εκκενώσει και η ίδια το σπίτι της νωρίτερα.

Όπως πρόσθεσε η κ. Στύλου, δεδομένου ότι ήταν δεδομένο πως η γυναίκα θα γεννήσει προσεχώς και καθώς το νοσοκομείο εκκενωνόταν, δόθηκε εντολή στο ασθενοφόρο, το οποίο θα τη μετέφερε προς το Διδυμότειχο, να υπάρχουν γυναικολόγος και μαία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuyy13cgv0sp)

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το ασθενοφόρο σταμάτησε στην άκρη, καθώς η γυναίκα ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Το πρωί, αναχώρησε για την Καβάλα το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής», που μεταφέρει ασθενείς οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ