Ελλαδα

Κέρδισε 1,7 εκατομμύρια με δελτίο αξίας 2 ευρώ - Στη Δράμα ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ

«Ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα πρωινά ξυπνήματα», δηλώνει η ιδιοκτήτρια του «χρυσού» καταστήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζόκερ: Σε κατάστημα στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας ο μεγάλος τυχερός - Κέρδισε 1,7 εκατ. ευρώ με δελτίο αξίας 2 ευρώ - Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Στο κατάστημα της κυρίας Ευτυχίας Μιχαηλίδου παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ © ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τζόκερ: Σε κατάστημα στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας ο μεγάλος τυχερός - Κέρδισε 1,7 εκατ. ευρώ με δελτίο αξίας 2 ευρώ - Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ, ο οποίος κέρδισε 1,7 εκατ. ευρώ με δελτίο αξίας 2 ευρώ.

Το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε στο κατάστημα της κυρίας Ευτυχίας Μιχαηλίδου.

«Ένας φίλος μου δημοσιογράφος με ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης ότι η επιτυχία στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ ήταν στο κατάστημά μου. Η χαρά μου ήταν τεράστια όπως καταλαβαίνετε. Ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα πρωινά ξυπνήματα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι μια νότα αισιοδοξίας για όλους», υπογραμμίζει η κυρία Μιχαηλίδου.

Όσον αφορά στο τυχερό δελτίο, η ίδια εξηγεί: «Ο μεγάλος νικητής είχε συμπληρώσει 4 στήλες και έτσι, δίνοντας μόλις 2 ευρώ, έγινε εκατομμυριούχος. Οι αριθμοί μάλιστα ήταν συμπληρωμένοι από τον ίδιο, αφού δεν είχε διαλέξει την τυχαία επιλογή.

»Δεν γνωρίζω προσωπικά τον τυχερό, όμως πιστεύω πως είναι κάποιος κάτοικος της περιοχής και χαίρομαι που μπορέσαμε να του αλλάξουμε τη ζωή προς το καλύτερο».

Από τον πατέρα στην κόρη - Ένα από τα παλαιότερα πρακτορεία της περιοχής

Αν και το κατάστημα μετρά ήδη 47 χρόνια λειτουργίας, αυτή ήταν η πρώτη πολύ μεγάλη επιτυχία που καταγράφει.

«Το κατάστημά μου είναι ένα από τα παλαιότερα της περιοχής, αφού λειτουργεί εδώ και 47 χρόνια. Το είχε πρώτα ο πατέρας μου 30 χρόνια και εδώ και 17 χρόνια το λειτουργώ εγώ. Είχαμε και στο παρελθόν επιτυχίες, αλλά ποτέ τέτοιου μεγέθους. Έλεγα δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα έρθει και σε εμάς μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Ε, και τελικά ήρθε!», δηλώνει η κ. Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, εκτός από τον μεγάλο υπερτυχερό, η κλήρωση του Τζόκερ ανέδειξε το βράδυ της Τρίτης και τέσσερις ακόμα νικητές στη δεύτερη κατηγορία οι οποίοι κέρδισαν από 25.993,44 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ