Ελλαδα

Άφαντος ο δράστης του πυροβολισμού κατά του 29χρονου στην Κρήτη

Δύσκολη μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο νεαρός σπουδαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο πυροβολήθηκε ο 29χρονος στην Κρήτη
© neakriti.gr

Κρήτη - Πυροβολισμός 29χρονου: Έρευνες για τον δράστη - Κρίσιμη μάχη στη ΜΕΘ για τον νεαρό

Άφαντος παραμένει ο 23χρονος που φέρεται να πυροβόλησε κατά 29χρονου σπουδαστή στην Κρήτη. Οι αρχές ετοιμάζονται να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης, τη στιγμή που το θύμα δίνει κρίσιμη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 29χρονος παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου.  Οι γιατροί είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί και δεν μπορούν να πουν τίποτα για την πορεία της υγείας του, ενώ η οικογένειά του προσεύχεται να τα καταφέρει. 

Πώς έγινε ο πυροβολισμός - Το χρονικό του θρίλερ

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ως θύμα τροχαίου ατυχήματος. Το αυτοκίνητο εντόπισαν σε χαντάκι συγγενείς που βγήκαν να τον ψάξουν στις 3:30 τα ξημερώματα, αφού δεν τους απαντούσε στα τηλέφωνα και, καθώς φέρεται να τους μιλούσε νωρίτερα μεταξύ του επεισοδίου του διαπληκτισμού και του πυροβολισμού. Από το Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου η αξονική τομογραφία έδειξε τη σφαίρα σφηνωμένη στην αριστερή μετωπιαία περιοχή με ελαφρά κλίση προς τον κρόταφο.

Βιντεοληπτικό υλικό που διαθέτει η Ασφάλεια Ηρακλείου δείχνει τον 22χρονο δράστη να διαπληκτίζεται με το θύμα, εν συνεχεία το αυτοκίνητό του κάνει αναστροφή να κυνηγά το θύμα, το φτάνει και ενώ προχωρούν τα αυτοκίνητα παράλληλα τον πυροβολεί με πιστόλι μικρού διαμετρήματος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cujzo9o1okax)

Οι πρώτες σκέψεις για απόπειρα αυτοκτονίας

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο νεαρός ίσως και να είχε αυτοπυροβοληθεί καθώς είχε εντοπιστεί ένα σημείωμα στο αυτοκίνητό του και εξαιτίας της ψυχολογικής κατάστασής του που ήταν γνωστή τελευταία θεωρήθηκε και ως απόπειρα αυτοκτονίας. Όμως δεν υπήρχε όπλο. 

Ο 22χρονος που φέρεται να πυροβόλησε οδηγούσε αυτοκίνητό φίλου του με τον οποίο νωρίτερα είχαν πάει σε γλέντι και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο 22χρονος άφησε τον 21χρονο φίλο του στην επιχείρηση του πατέρα του πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε. Το συμβάν σημειώνεται αμέσως μετά από αυτή την κίνηση. Ο 22χρονος που πυροβόλησε μετά την εκτροπή του οχήματος του 29χρονου διέφυγε προς Γαλιά και επανεμφανίζεται ώρες αργότερα να επιστρέφει το όχημα του φίλου του. Ο φίλος του τις επόμενες ώρες προσήχθη από την αστυνομία αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος ήταν δικό του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cujwrzfxdw7l)

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και neakriti.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ