Ελλαδα

Μία προσαγωγή στην Κρήτη για την υπόθεση του 29χρονου που βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι

Το τηλεφώνημα στον ξάδελφό του και το τροχαίο ατύχημα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σφαίρα σε τραπέζι σε σκοτεινό φόντο
© Unsplash / amirali mirhashemian

Κρήτη: Υπόθεση 29χρονου με σφαίρα στο κεφάλι - Το τηλεφώνημα σε ξάδελφό του, το τροχαίο και οι φόβοι για βεντέτα

Τον γρίφο του βαρύτατου τραυματισμού ενός 29χρονου σπουδαστή στη Μεσσαρά προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου. Ο νεαρός, που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, αρχικά είχε μεταφερθεί ως θύμα τροχαίου, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει βλήμα των 22 χιλιοστών στο κεφάλι.

Η περίεργη υπόθεση, ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι μάλιστα νωρίτερα προσήγαγαν έναν νεαρό για το περιστατικό ο οποίος εξετάζεται έως και αυτή την ώρα.

Το τηλεφώνημα που αποκάλυψε το θρίλερ

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ATHENS VOICE, στις 03.05 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 29χρονος κάλεσε έναν ξάδελφό του στο κινητό και του ζήτησε επιτακτικά να συναντηθούν σε ένα σημείο, επτά λεπτά μακριά από το σπίτι του. Μόλις ο ξάδελφος έφτασε στο σημείο του ραντεβού, εντόπισε αναποδογυρισμένο το όχημα του 29χρονου και τον ίδιο μέσα σε αυτό. Αμέσως, κάλεσε το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Και ενώ η πρώτη εντύπωση ήταν πως πρόκειται για θύμα τροχαίου, οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν πως το θύμα φέρει μια βολίδα μικρού μεγέθους, πιθανόν 22 χιλιοστών, στο κεφάλι και αμέσως ενημέρωσαν την Ασφάλεια.

Αστυνομικοί αναζήτησαν αμέσως κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και το κινητό του θύματος.

Δύο ύποπτα οχήματα στο σημείο

Μέσω του υλικού από κάμερες διαπιστώθηκε η παρουσία δύο ύποπτων οχημάτων κοντά στο σημείο του τροχαίου. Ο νεαρός που έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Ηρακλείου τώρα, σχετίζεται με το ένα όχημα και δίνει τις εξηγήσεις του στις αρχές. Η οικογένεια του 29χρονου που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο θεωρεί πως δεν πρόκειται για αυτοχειρία όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί από τους αστυνομικούς, αλλά για εγκληματική ενέργεια. Οι αρχές ερεύνησαν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, δηλαδή το θύμα να αυτοπυροβολήθηκε εν κινήσει πλην όμως όπλο δεν βρέθηκε στο όχημα του θύματος.

Ο φόβος της βεντέτας

Οι αρχές φοβούνται το ενδεχόμενο βεντέτας στη Μεσσαρά. Εάν επαληθευτεί η εκτίμηση περί απόπειρας δολοφονικής επίθεσης, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στην περιοχή, και ήδη έμπειροι αστυνομικοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην περιοχή της Μεσσαράς έχουν κινητοποιηθεί συνομιλώντας με την οικογένεια του 29χρονου. Μια οικογένεια γνωστή στην περιοχή για το «εκρηκτικό ταπεραμέντο» της, το οποίο οι αστυνομικοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αφήσουν να ξεδιπλωθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ