Ελλαδα

Σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε σε 29χρονο τραυματία τροχαίου στην Κρήτη

Το περίεργο σημείωμα στο αυτοκίνητό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θρίλερ στη Μάνδρα - Εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο σε αυτοκίνητο
( Φωτο αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κρήτη: Σφαίρα στο κεφάλι τραυματία τροχαίου - Οι έρευνες των αρχών και το σημείωμα στο αυτοκίνητό του

Μία περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αρχές στην Κρήτη. 29χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι φέρει στο κεφάλι σφαίρα. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών, κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. Εντός ενός αυτοκινήτου που είχε βγει εκτός δρόμου βρήκαν τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι. Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο ώστε η αφαίρεση της να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το «περίεργο» σημείωμα - Οι έρευνες για το όπλο

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η τοπικές αστυνομικές αρχές μετέφεραν το αυτοκίνητο του 29χρονου στο Α.Τ. Μοιρών, όπου ερευνήθηκε προσεκτικά. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο ντουλαπάκι του ΙΧ ένα «περίεργο» σημείωμα, που παρέπεμπε σε σημείωμα αυτοκτονίας. Ωστόσο, ούτε εντός του αυτοκινήτου, ούτε στον χώρο που σημειώθηκε το περιστατικό βρέθηκε όπλο. Το είδος του τραύματος δεν έγινε αμέσως αντιληπτό, οφείλεται στο γεγονός ότι η βολίδα είναι μικρού διαμετρήματος, πιθανότατα των 22mm.

Οι κάτοικοι των Μοιρών έλεγαν πως το τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον 29χρονο στεναχωρημένο, οι οικείοι του απορρίπτουν το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας και δηλώνουν ότι δεν είχε στην κατοχή του κανενός είδους όπλο. Τα δεδομένα στρέφουν αναγκαστικά τις έρευνες στην εκδοχή ο 29χρονος να πυροβολήθηκε σκόπιμα από κάποιον ή να χτυπήθηκε τυχαία από άσκοπο πυροβολισμό.

Ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ