Ελλαδα

Ανθρωποκυνηγητό για τα δύο άτομα που πυροβόλησαν σπουδαστή στην Κρήτη

Σε κίνδυνο η ζωή του 29χρονου καθώς η σφαίρα δεν μπορεί να αφαιρεθεί από τον εγκέφαλό του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα μέλη της σπείρας δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή με εμπορευματοκιβώτια μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική
Τα μέλη της σπείρας δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή με εμπορευματοκιβώτια μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Κρήτη: Αναζητούν δύο άτομα για τον πυροβολισμό του 29χρονου - Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας, καθώς η σφαίρα παραμένει καρφωμένη στο εγκέφαλό του

Δύο άτομα αναζητούνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου Κρήτης για το αιματηρό περιστατικό στις Μοίρες, όπου πυροβολήθηκε ένας 29χρονος σπουδαστής ενώ οδηγούσε το όχημα του.

Ο τραυματίας Ν.Φ. νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, καθώς οι γιατροί δεν μπορούν να βγάλουν την σφαίρα από τον εγκέφαλο του.

Τον πυροβόλησε εν κινήσει

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την ιδιαίτερη υπόθεση, ο 29χρονος οδηγούσε το όχημα του. Δύο άλλα οχήματα, τον πλησίασαν και στο ύψος του 1ου χλμ Μοιρών – Τυμπακίου κινήθηκαν παράλληλα με το όχημα του σπουδαστή.

Ο δράστης με όπλο των 22 χιλιοστών, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον Ν.Φ., ο οποίος έχασε τον έλεγχο και το όχημα αναποδογύρισε και ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου.

Οι αστυνομικοί έχουν σε βίντεο μέρος του περιστατικού και κατάφεραν να διακρίνουν τις πινακίδες του ενός οχήματος.

Δεν γνωρίζει τίποτε ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος κλήθηκε και έδωσε κατάθεση νωρίτερα σήμερα στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Αυτό που ανέφερε είναι πως δεν οδηγούσε αυτός το αυτοκίνητο και πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να το έκανε.

Οι ερωτήσεις των αστυνομικών έπεσαν… «βροχή» ωστόσο ο νεαρός ιδιοκτήτης τηρούσε αρνητική στάση.

Κρίσιμες ώρες για το θύμα

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του Ν.Φ. δεν είναι καλή, καθώς όσο παραμένει η βολίδα μέσα στον εγκέφαλο τόσο στενεύουν τα περιθώρια να διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ATHENS VOICE η βολίδα είχε πύλη εισόδου το μέτωπο. Η φορά της ήταν προς το πίσω μέρος του κρανίου και δεξιά.

Συνεπώς, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο δράστης τον πυροβόλησε ενώ το όχημα του προπορευόταν για ένα, ίσως δύο μέτρα αυτό του θύματος.

Αναζητούνται δύο άτομα

Οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες έχουν καταλήξει στην ταυτότητα δύο ατόμων, τα οποία αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

Τα στοιχεία τους είναι γνωστά και οι δυο τους έχουν εξαφανιστεί. Προφανώς, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ένας εκ των δύο να είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε και τραυμάτισε εν κινήσει τον 29χρονο σπουδαστή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ