- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τον έσωσαν περαστικοί που αντιλήφθηκαν το περιστατικό
Στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε στον Θερμαϊκό, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς στη Νέα Παραλία. Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οι περαστικοί, που έσπευσαν να πέσουν στη θάλασσα και να τον βγάλουν από το νερό.
Η Λιμενική αρχή ενημερώθηκε από πολίτη για το συμβάν και άμεσα έσπευσαν στο σημείο στελέχη του λιμενικού από ξηράς και με σκάφος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου ενώ διακομίστηκε διασωληνωμένος από μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
«Δεν είχε τις αισθήσεις του, έβγαζε αφρούς και αίμα από το στόμα», περιέγραψε ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν τον ηλικιωμένο άνδρα να βγεί από τη θάλασσα.
Δείτε παρακάτω το βίντεο:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.