Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα τώρα σε Λ. Κηφισού, Παραλιακή και Μεσογείων

Μετ' εμποδίων η κίνηση των οχημάτων στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητο «κολλημένα» στην κίνηση στην Παραλιακή
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου 2023

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από το ύψος της γέφυρας Λυκόβρυσης έως την Πέτρου Ράλλη.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Χαμηλές ταχύτητες στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έως την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό, ανά τμήματα.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του παλαιού Αεροδρομίου και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό. Επίσης στη Λεωφόρο Κύπρου στο ύψος της Αργυρούπολης

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Δάφνη.

Δύσκολη η Συγγρού από Άγιο Σώστη έως Φραντζή. Επίσης, η Υμηττού αλλά και η Καλλιρρόης στα δύο ρεύματα.

Αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ύψος Ιπποκράτους

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας. Στην άνοδο από το ύψος της Κατεχάκη έως και το ΟΑΚΑ. Στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου, από το ΟΑΚΑ έως την Αγία Βαρβάρα και απο τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου.

Καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών έως τον κόμβο Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας έως και τον κόμβο Πεντέλης.

Μποτιλιάρισμα τώρα σε Λ. Κηφισού, Παραλιακή και Μεσογείων

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ