Ελλαδα

Άννα Κουρουπού και Άννα Απέργη αποχαιρετούν την τρανς γυναίκα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

«Ήταν κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 43χρονη Άννα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα
Η 43χρονη Άννα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα © Facebook / Άννα Απέργη

Δολοφονία τρανς γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα: Το «αντίο» στην 43χρονη από την Άννα Κουρουπού και την Άννα Απέργη

Η Άννα Κουρουπού και η Άννα Απέργη λένε το δικό τους «αντίο» στην 43χρονη τρανς γυναίκα από την Κούβα που βρέθηκε τη Δευτέρα (10.7) άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σε αναρτήσεις τους στο Facebook στέκονται στη δύσκολη ζωή που αντιμετώπισε η 43χρονη και τις προσπάθειες που έκανε για να σταθεί στα πόδια της τα τελευταία 4 χρόνια, από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα. 

Η δολοφονία της 43χρονης Άννας είχε μεταδοθεί αρχικά ως «δολοφονία Κουβανού άντρα». Η Άννα Απέργη στην ανάρτησή της αναφέρεται στο λάθος της ΕΛ.ΑΣ. και σημειώνει: «ακόμα και νεκρές συνεχίζουν να μας κακοποιούν».  

«Μία φίλη μας τρανς γυναίκα προσφύγισσα από την Κούβα, δολοφονήθηκε άγρια. Η Anna μας βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της. Τα περισσότερα ειδησεογραφικά site αναφέρθηκαν στη δολοφονία γράφοντας ότι δολοφονήθηκε Κουβανός άνδρας. Σαφέστατα δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι για αυτό. Προφανώς, αυτή την πληροφορία έλαβαν από την Ελληνική Αστυνομία, επομένως όλο το λάθος ξεκίνησε από την ΕΛ.ΑΣ. Στιγματισμός, διαπόμπευση, κανένας σεβασμός στην ταυτότητα φύλου μας ακόμη και όταν μας δολοφονούν. Ακόμα και νεκρές συνεχίζουν να μας κακοποιούν. Ούτε στο θάνατο να μη βρούμε ησυχία. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ!! Καλό σου ταξίδι ψυχή μου!», γράφει η Άννα Απέργη σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Μία φίλη μας τρανς γυναίκα προσφύγισσα από την Κούβα, δολοφονήθηκε άγρια. Η Anna μας βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο...

Posted by Άννα Απέργη on Monday, July 10, 2023

«Ήταν κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες»: Το «αντίο» της Άννας Κουρουπού στην 43χρονη τρανς γυναίκα

Η Άννα Κουρουπού αναφέρεται στη δική της ανάρτηση στη σύντομη πορεία που χάραξε στην Ελλάδα η 43χρονη Άννα και τις προσπάθειες που έκανε να αφήσει πίσω τη δύσκολη ζωή που έζησε στην πατρίδα της, την Κούβα. 

«Έχω μουδιάσει. Πριν 4 περίπου χρόνια ήρθε στην Αθήνα από την Κούβα. Κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες.Πολύ δύσκολη ζωή. Κάπου άκουσε για το Red Umbrella Athens, έψαξε και μας βρήκε. Τι γλυκό βλέμμα είχε, παρ όλη τη βαναυσότητα στη ζωή της! Είπε πως της άρεσε να χορεύει.
Την πήγα στη Marilou Fragiadaki, στις "Κούκλες". Όντως της άρεσε να χορεύει. Το μαγαζί έγινε η ζωή της. Έλαμπε πλέον. Σύρθηκε απ την άκρη του κόσμου, για να βρει ευτυχία σε μια μικρή σκηνή. Να νιώθει ελεύθερη. Σήμερα βρέθηκε σφαγμένη στο διαμέρισμα που νοίκιαζε... Λες και δεν χωρούσε η ευτυχία σε αυτό το πλάσμα. Ένα ακόμη τρανς άτομο νεκρό. Σ' ένα πολύ μακρύ κατάλογο. Δεν γνωρίζω ακόμη αν ήταν ρατσιστικό το κίνητρο - δεν γνωρίζουμε καμία συνθήκη ακόμη. Είμαι πεπεισμένη όμως πως αυτό το τέρας που υπάρχει παντού γύρω μας, καταβάλλει μηδενική προσπάθεια, με σφοδρή απέχθεια, να αφήσει μια ζωή στη μέση της. Είναι τόσο απροστάτευτο ένα θύμ , όπως η Ιβάνκα. Να βρεις τον πιο όμορφο ουρανό ψυχή μου. Και να χορεύεις...», έγραψε η Άννα Κουρουπού.

Έχω μουδιάσει. Πριν 4 περίπου χρόνια ήρθε στην Αθήνα απο την Κούβα. Κυνηγημένη απο θεούς και δαίμονες.Πολύ δύσκολη...

Posted by Άννα Κουρουπού on Monday, July 10, 2023

Έρευνες για τον δολοφόνο της 43χρονης Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα

Τον δολοφόνο της 43χρονης τρανς γυναίκας που βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα (10.7) μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση.

Η τρανς γυναίκα κουβανικής καταγωγής φέρεται να ήρθε στη χώρα πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, για να βρει μια καλύτερη ζωή. Παρά τις δυσκολίες, είχε καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της και να βρει δουλειά σε νυχτερινό κατάστημα. Νοίκιαζε ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και βρέθηκε σφαγμένη. Τη σορό της εντόπισε η σπιτονοικοκυρά της, η οποία την αναζητούσε καθώς είχε καθυστερήσει να πληρώσει το ενοίκιο, ενώ δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν αποφάσισε να μπει στο διαμέρισμα να δει τι συμβαίνει, είδε την 43χρονη νεκρή και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Το θύμα, φέρει τραύματα από μαχαίρι ή παρεμφερές αιχμηρό αντικείμενο και σήμερα αναμένεται να εξεταστεί η σορός της στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν ξεκινήσει και συγκεντρώσουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της γειτονιάς προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Κλιμάκιο της σήμανσης ερεύνησε το σπίτι συγκεντρώνοντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό τα οποία αναλύονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αστυνομικοί, δεν αποκλείουν να πρόκειται για έγκλημα με ερωτικά κίνητρα, πλην όμως προς το παρόν, δεν μπορούν να το πουν με απόλυτη βεβαιότητα. Ήδη, αναζητούνται άτομα από το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctz2el3cx7fd)

Έχω μουδιάσει. Πριν 4 περίπου χρόνια ήρθε στην Αθήνα απο την Κούβα. Κυνηγημένη απο θεούς και δαίμονες.Πολύ δύσκολη...

Posted by Άννα Κουρουπού on Monday, July 10, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ