Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο επιχειρηματίας που βίαζε και βιντεοσκοπούσε ανήλικο

Εξετάζεται αν μετέδιδε σε γκρουπ παιδόφιλων τους βιασμούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανήλικος με τα χέρια και τα πόδια κοντά στο σώμα του
(φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / Wokandapix

Ψυρρή: Απολογήθηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή ο 50χρονος επιχειρηματίας που βίαζε κατ' εξακολούθηση ανήλικο αγόρι από τα 14 του χρόνια

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 50χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό 17χρονου αγοριού για διάστημα τριών ετών, απ' όταν το θύμα ήταν στην ηλικία των 14 ετών.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τις αποτρόπαιες πράξεις του σε βάρος του παιδιού, τις οποίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να τις βιντεοσκοπούσε.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εξετάζεται αν μετέδιδε σε γκρουπ παιδόφιλων τους βιασμούς

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία την περασμένη Τετάρτη και κατέσχεσαν από το διαμέρισμα της φρίκης στου Ψυρρή σκληρούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας που φέρεεται να κρατούσε ο 50χρονος.

Η έρευνα των αρχών στρέφεται στο ενδεχόμενο η βαναυσότητα σε βάρος του αγοριού να έχει μεταδοθεί ζωντανά σε γκρουπ παιδόφιλων. Εντοπίστηκαν επίσης ναρκωτικές ουσίες, καθώς και ένα αεροβόλο όπλο με φυσίγγια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού ειδοποίησε την αστυνομία, αφού ο γιος της της εξιστόρησε ότι από τα 14 του χρόνια, δηλαδή από το 2020, υφίστατο βάναυση σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να απειλούσε το παιδί, πως αν αποκαλύψει το μαρτύριο του, θα το σκοτώσει.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ανήκει σε ευρύτερο κύκλο γνωστών της οικογένειας του θύματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ