Ελλαδα

Δίχως αποτέλεσμα οι αναλύσεις από το γενετικό υλικό της 27χρονης - Δεν αλλάζει τίποτα για τον 32χρονο

Σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κως: Δίχως αποτέλεσμα οι αναλύσεις από το γενετικό υλικό της 27χρονης
© Facebook

Κως: Δίχως αποτέλεσμα οι αναλύσεις από το γενετικό υλικό της 27χρονης Αναστάζια - Δεν αλλάζει τίποτα για τον 32χρονο

Δίχως αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές αναλύσεις από το γενετικό υλικό που ελήφθη από τη σορό της 27χρονης Αναστάζια. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το γενετικό υλικό έχει υποστεί αλλοιώσεις από πολλούς παράγοντες, καθιστώντας το ουσιαστικά «άχρηστο» κατά την ανάλυσή του.

Κλιματικές συνθήκες, κυρίως οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία, εξωγενείς παράγοντες όπως η μέθοδος ταφής και τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν για την κάλυψη της, αλλοίωσαν το γενετικό υλικό της 27χρονης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει επιπλέον στοιχεία στους αστυνομικούς.

Αυτό βέβαια, δεν αλλάζει τίποτε ως προς το εάν ο 32χρονος είναι ο δράστης της δολοφονίας της νεαρής Πολωνής, όπως ανέφεραν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Υπάρχει πληθώρα ευρημάτων που επιβεβαιώνουν το ποιος την οδήγησε στον θάνατο, ενώ αναμένονται τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει προχωρήσει ο ιατροδικαστής Ρόδου Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Ήταν πιθανό να μην έχουμε αποτελέσματα, ανέφερε με νόημα αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες, αφού η σορός ήταν εκτεθειμένη επί έξι ημέρες σε υψηλές θερμοκρασίες. «Βέβαια, δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εξετάσεις, αναμένουμε και άλλα αποτελέσματα τα οποία ίσως μας δώσουν το κάτι παραπάνω μόλις ολοκληρωθούν. Τα στοιχεία πάντως που διαθέτουμε είναι επαρκή για την καταδίκη του 32χρονου», ανέφερε με νόημα ο αστυνομικός.

Σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα της Κω ο κατηγορούμενος

Στις τρεις είναι προγραμματισμένη η μεταγωγή του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές στον εισαγγελέα της Κω. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να διαπιστωθεί εάν θα συνεχίσει να τον υπερασπίζεται ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του ή εάν θα παραιτηθεί, όπως διαδιδόταν τις τελευταίες ώρες.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν έχει αλλάξει στάση και κρατά το στόμα του κλειστό. Δεν μιλάει και αρνείται οτι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ