Ελλαδα

Προφυλακιστέος o 32χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω

Αρνείται τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κως: Προφυλακιστέος o 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια - Ποια στάση τήρησε στην απολογία του.
Προφυλακιστέος κρίθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές για την υπόθεση της Αναστάζια © Athens Voice

Κως: Προφυλακιστέος o 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια - Ποια στάση τήρησε στην απολογία του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς και για βιασμό, με θύμα την 27χρονη Αναστάζια.

Επί σχεδόν δύο ώρες, παρέμεινε στο δικαστικό μέγαρο της Κω ο 32χρονος κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν ήταν αυτός που σκότωσε την 27χρονηη Πολωνή και πως δεν την βίασε.

Οι εξηγήσεις του όμως δεν φαίνεται να έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.

Μάλιστα στις ερωτήσεις που δέχθηκε για το πως εξηγεί τα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου που τον εμφανίζουν στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή σε έναν πρόχειρο τάφο η 27χρονη Αναστάζια, ο ίδιος μίλησε για λάθη και πως ο ίδιος δεν βρισκόταν εκεί.

Στις απαντήσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απαντούσε γενικά, κρατώντας πάντα την ίδια στάση. Πως δεν έχει σχέση με το έγκλημα και πως δεν την βίασε.

Έγκλημα στην Κω: Συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 32χρονος

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος για το αδίκημα της αρπαγής, δίωξη που του ασκήθηκε λίγα 24ωρα προτού κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και βιασμό.

Αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταχθεί σε φυλακή, όπου και θα παραμείνει έως την εκδίκαση της υπόθεσης του.

Η νέα του συνήγορος, Αθηνά Φουντωτού σε δήλωση της έξω από τα δικαστήρια ανέφερε πως ο εντολέας της αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος σε όσα του καταλογίζουν.

Οι αστυνομικοί πάντως, αναμένουν κάποια επιπλέον αποτελέσματα εξετάσεων, τόσο από τις ηλεκτρονικές αναλύσεις, όσο και ιατροδικαστικές εξετάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ