Ελλαδα

«Δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα»: Η οικογένεια της 27χρονης στο πλευρό του συντρόφου της

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δράστες του άγριου εγκλήματος στην Κω

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 27χρονη Αναστάζια και ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια διακοπών τους
© Facebook

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Η θέση της οικογένειάς της και η απάντηση στις αμφιβολίες για τον ρόλο του συντρόφου της

Η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια υπερασπίζεται τον σύντροφο της δολοφονημένης νεαρής γυναίκας, θέλοντας να απαντήσει στις αμφιβολίες που διατυπώνονται -κυρίως στα social media- για το ρόλο του στο έγκλημα που διαπράχθηκε τη Δευτέρα (12.6) στην Κω. Η μητέρα, ο πατέρας και ο αδελφός της 27χρονης ξενοδοϋπαλλήλου υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο και μάλιστα τονίζουν ότι ήταν εκείνος που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε και κινητοποίησε τις αρχές για τον εντοπισμό της. 

Ο σύντροφος της Αναστάζια κλήθηκε πολλές φορές για κατάθεση προκειμένου να διαλευκάνει κάποια ζητήματα, όπως το πώς ήταν η σχέση τους το τελευταίο διάστημα, καθώς υπήρχαν φήμες ότι δεν τα πήγαιναν καλά, το κατά πόσο γνώριζαν τον βασικό ύποπτο, αλλά και να απαντήσει σχετικά με ένα μήνυμα που είχε λάβει από την Αναστάζια μετά τις 20:30 το βράδυ όπου φέρεται να του έλεγε ότι αισθάνεται ότι κινδυνεύει και εκείνος να αδιαφόρησε.

Η 27χρονη Αναστάζια
Η 27χρονη Αναστάζια © facebook

Δολοφονία 27χρονης στην Κω - Τι Λέει η Μητέρα της 

Η μητέρα της Αναστάζια μέσα από ανάρτησή της στο Facebook υποστηρίζει ότι ο σύντροφος της κόρης της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της και ότι έκανε τα πάντα για να τη βρει. «Είμαι η μητέρα της Αναστάζια και μπορώ να αποδείξω σε όλους ότι το αγόρι της δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο της κόρης μου, μού τηλεφώνησε αμέσως μετά την εξαφάνισή της και το ανέφερε στην αστυνομία, συμπεριλαμβανομένων των screengrabs της τοποθεσίας. Ολα είναι στο τηλέφωνό μου, την έψαχνε ο ίδιος τη νύχτα αλλά η αστυνομία το υποβάθμισε και είπε να το αναφέρει το πρωί. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα η κόρη μου θα ήταν ζωντανή, αρχικά το κινητό της ήταν ανοικτό, το πρωί όμως δεν ήταν διαθέσιμο. Τότε ανέφερε το θέμα στην πρεσβεία και την έψαχνε και ο ίδιος, δεν θα περιγράψω περαιτέρω την κατάσταση, από την αρχή και μέχρι το τέλος ενήργησε ως μάρτυρας», έγραψε η μητέρα της Αναστάζιας στην ομάδα «Πολωνοί στην Αθήνα».

Η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω σε ανάρτησή της για τον ρόλο του συντρόφου της
© Facebook

Δολοφονία 27χρονης στην Κω - Σίγουρος για την Αθωότητα του Μικάλ ο Πατέρας

Τόσο ο πατέρας, όσο και ο αδελφός της 27χρονης Αναστάζιας δηλώνουν πεπεισμένοι ότι ο σύντροφός της είναι αθώος, αλλά και ότι δεν διαδραμάτισε κανέναν ρόλο στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της 27χρονης, μιλώντας στο Live News είπε: «Ο σύντροφος της Αναστάζια είμαι σίγουρος πως είναι αθώος. Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, εκείνος εργαζόταν».

Ο αδελφός της δήλωσε ότι 100% σίγουρος για τη μη εμπλοκή του συντρόφου της στη δολοφονία της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «κόβω το χέρι μου, είμαι σίγουρος 100%. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια δήλωσε στον Ant1 ότι είχαν σχεδιάσει να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας οικογένεια και παιδιά. «Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην Κόλαση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cti4l9vrz901)

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Αλλάζει την κατάθεση ο 32χρονος

Αλλάζει την κατάθεσή του ο 32χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι ενώπιον της ανακρίτριας διέψευσε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη, ενώ υποστήριξε ότι την παρέλαβε ο σύντροφός της μετά από τις μπύρες που ήπιαν σε μίνι μάρκετ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 32χρονος είπε πως πήγαν στο σπίτι του μαζί με την Αναστάζια μετά το μίνι μάρκετ, ότι ήπιαν μερικές μπύρες και στη συνέχεια τη μετέφερε ξανά στο μίνι μάρκετ όπου την παρέλαβε ο σύντροφός της, ενώ τόνισε ότι μετά από εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζει τι μπορεί να έγινε με τη νεαρή κοπέλα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cti8b7am98q1)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ώρα που η 27χρονη φέρεται να ήταν στο σπίτι του 32χρονου, εκεί βρισκόταν και ο συγκάτοικός του με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος επιμένει ότι δεν είδε την κοπέλα στο σπίτι με τον φίλο και συγκάτοικο, ούτε άκουσε τίποτα, γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συγκάτοικος υποστήριξε ότι είδε αργότερα τον 32χρονο να έρχεται στο σπίτι, περίπου μισή ώρα μετά τη συνάντηση που είχε υποτίθεται με την Αναστάζια στο σπίτι και από εκεί κατάλαβε ότι κάτι συνέβη, διότι εμφανιζόταν αναστατωμένος. Επίσης, ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cti8ojmd1dnt)

Διαβάστε περισσότερα για το έγκλημα στην Κω

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ