Ελλαδα

Κως: Στην ανακρίτρια ο 32χρονος - Ολονύχτια κατάθεση ο συγκάτοικός του

Θα αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστεί ή όχι

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κως: Στην ανακρίτρια ο 32χρονος - Ολονύχτια κατάθεση ο συγκάτοικός του
© AthensVoice

Κως - Δολοφονία 27χρονης Αναστάζια: Στην ανακρίτρια ο 32χρονος ύποπτος - Ολονύχτια κατάθεση του συγκατοίκου του

Στην ανακρίτρια της Κω οδηγήθηκε πριν από λίγα λεπτά ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια. Σε λίγη ώρα, παρουσία του συνηγόρου του Ζαφείρη Δρόσου, θα αναπτύξει τις θέσεις του ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Σήμερα θα αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστεί ή όχι, την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες τους για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής.

Ολονύχτια κατάθεση του συγκατοίκου του κατηγορουμένου

Για ώρες κατέθεσε, για μια ακόμη φορά ο συγκάτοικος του 32χρονου κατηγορούμενου. Πρόκειται για έναν υπήκοο Πακιστάν ο οποίος αρχικά είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως βρισκόταν στο σπίτι τις επίμαχες ώρες και δεν αντελήφθη την παρουσία της 27χρονης κοπέλας. Η κατάθεση του όμως, παρουσίαζε κενά με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς γνωρίζει.

Θεωρείται μάρτυρας κλειδί για την υπόθεση και η παραμονή του στο τμήμα για άλλη μια φορά, δημιουργεί την εντύπωση πως οι αστυνομικοί έχουν σοβαρές ενδείξεις πως γνωρίζει αλλά δε μιλάει.

Όπως άλλωστε κάνει και ο 32χρονος κατηγορούμενος. Προκειται για τον υπήκοο Μπαγκλαντές ο οποίος ζει τα τελευταία 10 χρόνια στο νησί της Κω και απασχολείται κατά βάση σε γεωργικές εργασίες και περιαστιακά στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν η 27χρονη και ο σύντροφος της, επίσης Πολωνικής καταγωγής.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των αναλύσεων

Εν αναμονή των απαντήσεων από τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση. Περιμένουν αυτά τα αποτελέσματα που θα ανοίξουν νέους δρόμους στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας.

Αποτυπώματα στη σακούλα που ήταν κρυμμένη η 27χρονη, ένα σεντόνι, αποτσίγαρα και άλλα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στα σημεία ενδιαφέροντος της υπόθεσης.
Ανάμεσα στις αναλυθέντα θα είναι και ευρήματα του ιατροδικαστή Ρόδου Πάνου Κοτρέτσου, που επίσης θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν το εαν η 27χρονη βιάστηκε, την ακριβή αιτία θανάτου και άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ