Ελλαδα

Οι κινήσεις του 32χρονου το βράδυ της δολοφονίας της Αναστάζια

Τι προκύπτει από την κατάθεση του συγκατοίκου του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H 27χρονη Αναστάζια
© Facebook

Κως - Δολοφονία 27χρονης: Οι κινήσεις του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές το βράδυ της δολοφονίας

Νέες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές αποκαλύπτονται από την αστυνομική έρευνα. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο υπήκοος Μπαγκλαντές, έπειτα από παραμονή λίγης ώρας στο σπίτι με την 27χρονη Αναστάζια, την παίρνει με το μηχανάκι του και κινούνται στην κοντινή περιοχή.

Αυτό προκύπτει από κάμερα παρακείμενο σπιτιού αλλά και από τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Εν συνεχεία, λίγη ώρα αργότερα, επιστρέφει στο σπίτι, κάτι φαίνεται να έχει μαζί του στο μηχανάκι και κινείται με κατεύθυνση αυτή τη φορά προς τις Αλυκές. Εκεί δηλαδή όπου βρέθηκε η σορός της κοπέλας.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιστρέφει τελικά στο σπίτι περίπου λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι πως ο υπήκοος Πακιστάν, ο συγκάτοικος του κατηγορούμενου, τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο γύρω στη μια τα ξημερώματα, το οποίο όμως έδειχνε να είναι είτε απενεργοποιημένο, είτε σε λειτουργία πτήσης.

Ό συγκάτοικος, είδε στις πέντε το πρωί, όταν πλέον ο 32χρονος επέστρεψε στονσππιτι, να έχει λερωμένα τα παπούτσια και τα ρούχα με χώματα και στάχια. Αυτή η κατάθεση του, ήταν η ουσιώδης για τους αστυνομικούς που τον έβαλαν αυτομάτως στο κάδρο των υπόπτων και ξεκίνησε η σε βάρος έρευνα με αποτέλεσμα να συλληφθεί λόγο αργότερα για την αρπαγή της 27χρονης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ