Ελλαδα

Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Σειραγάκης
© ΕΛ.ΑΣ.

Νίκος Σειραγάκης: Σύλληψη ξανά του παιδεραστή - Το χρονικό της υπόθεσης 

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί για μια ακόμη φορά, ο προπονητής που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης για υποθέσεις παιδεραστίας. Ο Νίκος Σειραγάκης συνελήφθη εκ νέου έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από τον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

Πριν από λίγους μήνες, ο συλληφθείς είχε αφεθεί ελεύθερος αφού είχε εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί για δεκάδες περιπτώσεις παιδεραστίας. Μάλιστα η αρχική ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 401 χρόνια, τα οποία κατόπιν συγχώνευσης μετατράπηκαν σε 220 χρόνια. Και από αυτά, ο κατηγορούμενος, εξέτισε μόλις τα 12,5 χρόνια. Ο Νίκος Σειραγάκης συνελήφθη νωρίτερα σήμερα στη Νέα Ιωνία και αναμένεται να οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Η σύλληψη του, αφορά τις παλαιές περιπτώσεις για τις οποίες εξέτισε ποινή και όχι για καινούριες.

Νίκος Σειραγάκης: Είχε αποφυλακιστεί μετά από 12,5 χρόνια

Ο Νίκος Σειραγάκης αποφυλακίστηκε μετά από 12,5 χρόνια υπό τον όρο απαγόρευσης παρουσίας στην Κρήτη, όπου διέπραξε τα εγκλήματα και με την υποχρέωση να διαμένει σε περιοχή της Αττικής που έχει οριστεί. Επιπλέον, του απαγορεύεται να συναναστρέφεται με ανηλίκους χωρίς παρουσία ή τη συναίνεση των εχόντων την επιμέλεια τους ενώ υποχρεούται να πηγαίνει για συνεδρία με ψυχίατρο μία φορά το μήνα.

Πριν 3 χρόνια, τον Απρίλιο του 2020, είχε αποφυλακιστεί πάλι με όρους από τις φυλακές Γρεβενών ωστόσο μετά από παρέμβαση του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εξετάστηκε εκ νέου το βούλευμα της αποφυλάκισης του Σειραγάκη και κρίθηκε πως είχε παραβιάσει τους όρους απόλυσής του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cs5iidpr9fzl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ