Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως, και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού έως την Ιερά οδό.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Χαϊδάρι ως τη λίμνη Κουμουνδούρου. Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού αεροδρομίου στο Φλοίσβο και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Γλυφάδα από Τροκαντερό έως Ελληνικό.
Αυξημένη κίνηση ανά τμήματα στη Λ.Βάρης- Κορωπίου από Βούλα έως Κορωπί και στην κάθοδο της Λ. Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη στην άνοδο της Καλλιρρόης/Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου. Επίσης, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας τη Λ.Αμαλίας και την άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από Άγιο Σώστη έως Διάκου.
Προβλήματα στη Λ. Βεΐκου και στα δύο ρεύματα. Ομοίως, και στη Λεωφόρο Φυλής.
Δυσκολίες στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα. Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το κτήμα Συγγρού μέχρι την Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι και από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι το ΟΑΚΑ.
Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού και η άνοδος κατά μήκος της Αγίας Παρασκευής.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Περιφερειακής Υμηττού μέχρι και τη Μεταμόρφωση με εναλλασσόμενες ταχύτητες.
kinisi_tora_dromoi

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ