Ελλαδα

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής

Τι έδειξε η νεκροτομή

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 27χρονη Αναστάζια
© Facebook

Κως: Ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια ο θάνατος Αναστάζια - Τα αποτελέσματα της νεκροτομής 

Ολοκληρώθηκε λίγη ώρα μετά τις έξι το απόγευμα η νεκροτομή στη σορό της 27χρονης Αναστάζια, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ATHENS VOICE, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αττικής που βρέθηκαν στο νησί της Κω, πως πρόκειται για ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια.

Ο έμπειρος ιατροδικαστής συγκέντρωσε όλα τα ευρήματα από το άψυχο σώμα της 27χρονης. Έλαβε δείγματα και υλικά για την διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων οι οποίες θα βγουν τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό που θέλει να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι εάν η νεαρή Αναστάζια, είχε ναρκωθεί ή εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

Ως προς το αλκοόλ, αυτό προκύπτει και από οπτικό υλικό που έχουν στην κατοχή τους, οι αστυνομικοί, όπου εμφανίζεται έξω από σούπερ μάρκετ μαζί με τον 32χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση.

Η αιτία θανάτου ξεκαθάρισε και ενημερώθηκε ήδη ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, λίγο μετά τις έξι και μισή το απόγευμα, η μητέρα της 27χρονης, μαζί με τον σύντροφο της και μια διερμηνέα οδηγήθηκαν εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο της Κω, όπου ενημερώθηκαν για την πορεία των ερευνών και των ιατροδικαστικών ευρημάτων.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι, έφτασε στη Ρόδο η σορός της 27χρονης, με την διαδικασία του κατεπείγοντος και αμέσως ξεκίνησε η ιατροδικαστική της εξέτασης που διήρκησε ώρες.

Η σορός, θα μεταφερθεί, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των υπευθύνων, στην Πολωνία, όπου και θα γίνει η ταφή της 27χρονης Αναστάζια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ