Ελλαδα

Δύο ταυτόχρονες απόπειρες αυτοκτονίας σε Αγία Παρασκευή και Ψυχικό

Νεαρός και η φίλη του επιχείρησαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διπλή ταυτόχρονη απόπειρα αυτοκτονίας σε Αγία Παρασκευή και Ψυχικό - Ένα αγόρι και η φίλη του έλαβαν ποσότητες χαπιών - Σώθηκαν την τελευταία στιγμή.
Δύο ταυτόχρονες απόπειρες αυτοκτονίας νεαρών παιδιών αποσόβησαν αστυνομικοί σε Αγία Παρασκευή και Ψυχικό © Unsplash+

Διπλή ταυτόχρονη απόπειρα αυτοκτονίας σε Αγία Παρασκευή και Ψυχικό - Ένα αγόρι και η φίλη του έλαβαν ποσότητες χαπιών - Σώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Δύο ταυτόχρονες απόπειρες αυτοκτονίας νεαρών παιδιών, κατάφεραν και αποσόβησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί σε Αγία Παρασκευή και Ψυχικό.

Πρόκειται για ένα αγόρι και την φίλη του, οι οποίο έλαβαν ποσότητες χαπιών προκειμένου να θέσουν τέλος στην ζωή τους, ωστόσο χάρη στις προσπάθειες των οικείων τους, σώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στις επτά χθες το απόγευμα, το νεαρό αγόρι που βρισκόταν στο σπίτι του στην οδό Ναυπακτίας στην Αγία Παρασκευή, κάλεσε στο τηλέφωνο την φίλη του, που μένει στο Ψυχικό.

Της αποκάλυψε πως θα δώσει τέλος στην ζωή του, διότι δεν αντέχει άλλο. Το κορίτσι, μην αντέχοντας, του ανέφερε πως θα τον ακολουθήσει και η ίδια. Οι γονείς όμως, εντόπισαν τα παιδιά και κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, ώστε να μεταφέρουν τα παιδιά στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς και οι δυο τους, έπειτα από πλύση στομάχου είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο θα εξεταστούν και από ειδικούς ψυχολόγους  - ψυχιάτρους, ώστε να διαπιστωθεί εάν χρίζουν εγκλεισμού σε ειδική ψυχιατρική μονάδα ή εάν απλώς ήταν μια παρόρμηση της στιγμής και θα παρακολουθούνται ανά διαστήματα από ειδικούς.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γονέων σώθηκαν τα δύο παιδιά

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πρόκειται για ένα σχετικά σπάνιο περιστατικό, η διπλή απόπειρα αυτοκτονίας, πλην όμως, συμβαίνει κυρίως στις μικρές ηλικίες.

Σε αυτή την περίπτωση τα παιδιά, λένε οι αστυνομικοί, σώθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γονιών τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ