Ελλαδα

Σάλος με βίντεο που δείχνει να τηγανίζουν ζωντανά ψάρια σε ταβέρνα στην Κάρπαθο

Τα ψάρια φαίνεται να σπαρταράνε στο τηγάνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάλος με βίντεο που δείχνει να τηγανίζουν ζωντανά ψάρια σε ταβέρνα στην Κάρπαθο
© Facebook

Κάρπαθος: Αντιδράσεις για βίντεο από ταβέρνα όπου τηγανίζουν ζωντανά ψάρια - Φέρεται να έγινε και καταγγελία στην Αστυνομία

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει μάγειρες σε ταβέρνα στην Κάρπαθο να αλευρώνουν και να τηγανίζουν ψάρια, ενώ αυτά είναι ζωντανά και σπαρταρούν μέσα στο τηγάνι.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, ακούγεται ένας από τους δυο μάγειρες να λέει: «Έτσι αλευρώνουμε εμείς εδώ στην Κάρπαθο τα φρέσκα ψάρια βλέπεις», με μια γυναίκα να απαντά γελώντας: «Σπαρταριστά, της ώρας».

Το βίντεο φέρεται να δημοσιεύτηκε πρώτα από ένα από τα δύο άτομα που ακούγονται σε αυτό. Στη συνέχεια, το αναδημοσίευσε πολίτης στο Facebook και έπειτα έγινε viral, ενώ αναδημοσιεύτηκε και από φιλοζωικές οργανώσεις

«Κάρπαθος, έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο. Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση», σημείωνει σε ανάρτηση στο Facebook η «Νέμεσις - Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι», η οποία υπενθυμίζει ότι η βασανιστική θανάτωση ζώου είναι κακούργημα.

«Το παρακολουθούμε με το σύλλογο της Νέμεσις στη Κάρπαθο. Καθημερινά πια τα βίντεο με ακραίους βασανισμούς ζώων», επισημαίνει στην ίδια ανάρτηση.

Προσοχή, σκληρό βίντεο:

♦️Πολύ σκληρό βίντεο 🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷 Κάρπαθος,έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο. ♦️Έγινε...

Posted by Νέμεσις - Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι. on Friday, May 26, 2023

Σημειώνεται ότι το τελευταίο 24ωρο, μετά την κατακραυγή που δημιουργήθηκε, το εν λόγω εστιατόριο έχει κατακλυστεί από αρνητικά σχόλια και κριτικές στο Google, στο Trip Advisor και στο Facebook του.

Mάλιστα, το Trip Advisor απέκλεισε προσωρινά τις κριτικές στο συγκεκριμένο εστιατόριο. «Λόγω ενός πρόσφατου συμβάντος που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και προκάλεσε μεγάλο αριθμό υποβολής κριτικών οι οποίες δεν περιγράφουν προσωπικές εμπειρίες, διακόψαμε προσωρινά τη δημοσίευση νέων κριτικών για αυτήν την καταχώριση. Αν είχατε κάποια προσωπική εμπειρία στη συγκεκριμένη επιχείρηση, δοκιμάστε ξανά σύντομα. Θα χαρούμε να λάβουμε την κριτική σας», αναφέρεται σε μήνυμα της πλατφόρμας.

Σάλος με βίντεο που δείχνει να τηγανίζουν ζωντανά ψάρια σε ταβέρνα στην Κάρπαθο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ