Ελλαδα

Σε δίκη δύο άτομα έξι χρόνια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του μικρού Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

«Λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου», δηλώνει ο πατέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίγα λουλούδια έξω από το σχολείο όπου έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ο 11χρονος Μάριος
© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μενίδι - Θανάσιμος τραυματισμός του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα: Σε δίκη δύο άτομα - Το ξέσπασμα του πατέρα 

Σε δίκη παραπέμπονται δύο άτομα έξι χρόνια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Ο πατέρας του 11χρονου, Θανάσης Σουλούκος, μίλησε για την εξέλιξη και εκτίμησε ότι «είναι θέμα χρόνου να έχουμε και άλλον νεκρό. Εγώ το λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου».

Σε δηλώσεις του στον Ant1, ο πατέρας του 11χρονου που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του, χτυπημένος από αδέσποτη σφαίρα είπε: «έχουν βρεθεί δύο άτομα που η Αστυνομία τα θεωρεί ως υπεύθυνα. Παραδέχθηκαν ότι ο ένας έριξε με καραμπίνα και ο άλλος με εννιάρι όπλο. Ο Μάριος έχει σκοτωθεί από εννιάρι όπλο. Εγώ το λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Έφυγε ένα παιδί 11 ετών. Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε». 

Όπως σημείωσε ο Θανάσης Σουλούκος, «αυτοί θα μπουν στη φυλακή και μετά από 10 χρόνια θα βγουν, μπαινοβγαίνουν στη φυλακή για άλλες υποθέσεις. Το θέμα είναι ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας. Σε καλοκαιρινή γιορτή παιδιών έγινε ότι έγινε. Έτυχε να είναι ο Μάριος, μπορούσε να είναι άλλο παιδί. Κάθε μέρα υπάρχουν πυροβολισμοί και γλέντια. Χθες πήρα δύο φορές την Αστυνομία, η μουσική σταμάτησε στις 6 το πρωί. Είμαστε φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε δικαιώματα. Η Πολιτεία πρέπει να δώσει λύση. Δεν είναι όλοι οι Ρομά ίδιοι, αλλά δεν μπορεί να ξέρουμε εμείς ποια σπίτια έχουν όπλα και ποια πουλούν ναρκωτικά και να μην ξέρει η Αστυνομία». 

Αυτό που ζήτησε ο πατέρας του 11χρονου Μάριου είναι «να σκύψει η κάθε Κυβέρνηση και να λύσει το πρόβλημα μας. Εγώ έχω χάσει το παιδί μου και κάνω αγώνα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csyj334orhjl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ