Ελλαδα

Μαχαιρώθηκε σε πλευρά και πνεύμονα ένας 52χρονος σε καφετέρια στο Αγρίνιο

Το χρονικό του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαχαιρώθηκε σε πλευρά και πνεύμονα ένας 52χρονος σε καφετέρια στο Αγρίνιο

Αγρίνιο: Μαχαιρώθηκε σε πλευρά και πνεύμονα ένας 52χρονος σε καφετέρια - Το χρονικό του συμβάντος

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου το βράδυ της Κυριακής, καθώς ένας άνδρας ηλικίας 52 ετών φέρεται να δέχθηκε μαχαιριές σε καφετέρια από έναν 46χρονο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του agriniopress, το περιστατικό συνέβη στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ως δράστη. Το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές στην πλευρά και τον πνεύμονα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και διακομίστηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο πραγματοποιούν έρευνες για το περιστατικό. Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί ανέφεραν ότι το θύμα δέχθηκε απροκάλυπτα τις μαχαιριές ενώ καθόταν στο καφέ με την παρέα του.

Ο δράστης επιτέθηκε από πίσω και ο 52χρονος, πατέρας δύο παιδιών, δεν κατάφερε να αντιδράσει. Προηγήθηκε κάποια παρατήρηση του θύματος προς τον δράστη, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι μάρτυρες

Ο τραυματίας χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, πλην όμως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, διεξάγει τη σχετική έρευνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ