Ελλαδα

Συμπληρωματική κατάθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου για «ροζ βίντεο» και σε άλλη ιστοσελίδα

Τι ισχυρίστηκε ο παρουσιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος © NDP

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συμπληρωματική κατάθεση για «ροζ βίντεο» και σε άλλη ιστοσελίδα

O παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία στον 1ο τακτικό ανακριτή, για την πρώτη υπόθεση των revenge porn

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο κατηγορούμενος κλήθηκε να δώσει νέες εξηγήσεις για ένα «ροζ» βίντεο που εντοπίστηκε από την παθούσα να είναι αναρτημένο σε άλλο site πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ υποβλήθηκε νέα μήνυση εις βάρος του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, σήμερα, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση και ότι δεν ξέρει ποιος το ανάρτησε.

Να σημειωθεί ότι η δικογραφία συνενώθηκε με αυτή που σχηματίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο όταν εντοπίστηκαν περίπου 20 φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό, για την ίδια υπόθεση. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ήδη παραπεμφθεί να δικαστεί για τη μια από τις δυο υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται, Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η πρώτη υπόθεση ακόμη εκκρεμεί στην κυρία ανάκριση, από τον Δεκέμβριο του 2021. Τότε, μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης άλλου σε βαθμό κακουργήματος». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ