Ελλαδα

Σοκαριστικό περιστατικό σχολικού bullying: Μαθήτρια δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες

Μαρτυρικές στιγμές έζησε το κοριτσάκι

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού: Μαθήτρια δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της - Κατήγγειλαν το συμβάν οι γονείς της.
Mαθήτρια δημοτικού υπέστη ακραίο εκφοβισμό στο σχολείο της © Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη

Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού: Μαθήτρια δημοτικού βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της - Η αστυνομία ερευνά την καταγγελία.

Μαρτυρικές στιγμές έζησε μια μαθήτρια 1ης δημοτικού σε σχολείο των Βορείων Προαστίων, όταν μεγαλύτεροι μαθητές του σχολείου της, την άρπαξαν, την οδήγησαν στις τουαλέτες, την έδεσαν και την εγκατέλειψαν.

Το πρωτοφανές περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί. Κατά την διάρκεια του διαλείμματος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το κοριτσάκι βρισκόταν στο προαύλιο χώρο, κοντά στις μπασκέτες.

Δύο ή τρία παιδιά μεγαλύτερης τάξης, ίσως Πέμπτης ή και Έκτης δημοτικού, την τράβηξαν από το χέρι και την οδήγησαν στις τουαλέτες.

Εκεί, όπως ανέφερε στους γονείς του το μικρό κορίτσι, της έβαλαν μονωτική ταινία στο στόμα για να μην φωνάξει και της έδεσαν με σχοινί τα χέρια.

Συμμαθητές άκουσαν τις φωνές του δεμένου κοριτσιού

Στη συνέχεια, οι… νταήδες μαθητές την παράτησαν και έφυγαν. Ένα αγοράκι μπήκε στις τουαλέτες την είδε, πιθανόν να φοβήθηκε και έφυγε, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η μικρή μαθήτρια της Πρώτης Δημοτικού. Λίγο αργότερα, στις τουαλέτες μπήκαν συμμαθήτριες της, οι οποίες άκουσαν τις φωνές της, την είδαν και την έλυσαν.

Το μικρό κορίτσι, λόγω του σοκ, δεν ανέφερε κάτι στην δασκάλα της και τα αποκάλυψε όλα στην μητέρα της, το μεσημέρι όταν ήρθε να την παραλάβει από το σχολείο. Οι γονείς του μικρού κοριτσιού πήγαν νωρίς το απόγευμα στην αστυνομία όπου και κατήγγειλαν το συμβάν.

Η υπόθεση, είναι πρωτοφανής στα ελληνικά χρονιά και οι αστυνομικοί ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή την καταγγελία του μικρού κοριτσιού που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ