Ελλαδα

«Κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν είναι πια εδώ» - Συγκινεί η μητέρα της Έμμας

«Όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα πιο δύσκολο, μας λείπει περισσότερο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν είναι πια εδώ» - Συγκινεί η μητέρα της Έμμας

Μητέρα της Έμμας: «Κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι είναι το παιδί μου δεν είναι πια εδώ» - «Όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα πιο δύσκολο, μας λείπει περισσότερο»

Μετά από έξι μήνες από τον τραγικό θάνατο της Έμμας, της 21χρονης φοιτήτριας που είχε καταλήξει στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα, όπου παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό στη Θεσσαλονίκη, η μητέρα της μιλά για την κόρη της και συγκινεί.

«Είναι πολύ δύσκολο. Και όσο περνάει ο καιρός είναι ακόμα πιο δύσκολο, μας λείπει περισσότερο. Είναι μαζί μου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, είναι συνέχεια στο μυαλό μου. Κάθε πρωί ξυπνάω με ένα βάρος και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι η Έμμα δεν είναι πια εδώ», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κέλλυ στην τηλεόραση του Star, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Τις μέρες που ήταν στην εντατική την παρακαλούσα κάθε φορά να κάνει το θαύμα της και να βγάλει τους γιατρούς ψεύτες. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι δεν έχει συμβεί ξανά τέτοιο θαύμα. Δεν είχαμε κάνει ποτέ τη συζήτηση για δωρεά οργάνων. Η Έμμα μας είχε πει αν ποτέ πάθει κάτι, θα ήθελε να δωρίσουμε τα όργανά της. Όταν έφτασε η στιγμή πήραμε την απόφαση να κάνουμε πράξη την επιθυμία της, ήθελε να χαρίσει ζωή…Εμείς κάναμε το χρέος μας στην κοινωνία. Η κοινωνία, όμως, δεν έκανε το θαύμα της για το δικό μας το παιδί», πρόσθεσε.

«Η Κωνσταντίνα, το άλλο μου παιδί, είναι πολύ δυνατή. Μου είπε μια κουβέντα που την έχω συνέχεια στο μυαλό μου. “Μαμά, εσύ έχασες το παιδί σου. Αλλά εγώ έχασα το μέλλον μου. Όλο το μέλλον μου το σχεδίασα με την Εμμανουέλα”. Είχαν σχεδιάσει στο μέλλον να μείνουν μαζί, όταν τελείωνε και αυτή τις πανελλήνιες. Συνειδητοποιώ αυτό που μου λέει. Και εγώ όλη μου τη ζωή την περνάω μαζί με την αδελφή μου, την έχω δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή… Θα ήθελα να έχω αγκαλιάσει περισσότερο την Έμμα. Της τα είπα όλα πριν “φύγει”… Ελπίζω να με άκουσε», κατέληξε η κυρία Κέλλυ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ