Ελλαδα

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τη 12χρονη στην Καλλιθέα

Οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΑΒ
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Καλλιθέα: Καρέ καρέ το δυστύχημα με θύμα μια 12χρονη - Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οδηγός

Ένα τραγικό δυστύχημα με θύμα μια 12χρονη σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (08.05) στην Καλλιθέα. Ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κινείτο με το όχημα του, μάρκας Smart, στην λεωφόρο Θησέως, στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές. Η ανήλικη λίγο μετά τη συμβολή της Θησέως με την οδό Σπάρτης προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του 32χρονου. Ο οδηγός μάλιστα, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει στην είσοδο του οίκου τυφλών, όπου και εγκλωβίστηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η πυροσβεστική προκειμένου να τον βγάλει από το όχημα.

Η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της τροχαίας Καλλιθέας που διερευνά το δυστύχημα, ο οδηγός του οχήματος πέρασε με πορτοκαλί, ενώ το κορίτσι ξεκίνησε να διασχίζει τη λεωφόρο Θησέως χωρίς να έχει ανάψει ο πράσινος σηματοδότης για τους πεζούς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cshe10hev51l)

Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 32χρονος θα υποβληθεί σε σχετικές εξετάσεις για να διαλευκανθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σήμερα το πρωί ο 32χρονος οδηγός αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά για δακτυλοσκόπηση και καταγραφή των στοιχείων του και εν συνεχεία στην εισαγγελία Αθηνών με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ