Ελλαδα

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις υποψήφιων καταρτιζόμενων στη Σχολή ΑμεΑ Αθηνών

Οι ειδικότητες και τα τμήματα για τις 120 διαθέσιμες θέσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων υποψηφίων καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών της ΔΥΠΑ για το σχολικό έτος 2023-2024.
Αναρτήθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών © Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης

Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων υποψηφίων καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών της ΔΥΠΑ για το σχολικό έτος 2023-2024.

Σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου, αναρτήθηκε από τη ΔΥΠΑ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων ηλικίας 18 έως 58 ετών στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Ο συνολικός αριθμός των πρωτοετών καταρτιζόμενων για όλα τα προσφερόμενα τμήματα είναι 120 άτομα που κατανέμονται στις ειδικότητες - τμήματα ως εξής:

Για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης 60 θέσεις:

  • Πηλοπλαστική – Τουριστικά Κεραμικά (14 θέσεις)
  • Πηλοπλαστική – Τουριστικά Κεραμικά – Φάρος Τυφλών (10 θέσεις)
  • Ξυλουργική – Έπιπλα Κουζίνας (14 θέσεις)
  • Δερμάτινων Τσαντών και Μικρά Αξεσουάρ (10 θέσεις)
  • Εικόνων Αγιογραφίας (12 θέσεις)

Για αποφοίτους λυκείου 40 θέσεις:

  • Υπάλληλος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου (15 θέσεις)
  • Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων (15 θέσεις)
  • Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων – Φάρος Τυφλών (10 θέσεις)

Για αποφοίτους λυκείου 20 θέσεις:

Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων – Τμήμα Τηλεκατάρτισης.

Όσοι ενδιαφέρονται για εισαγωγή στα εν λόγω τμήματα και πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην πρόσκληση, μπορούν να υποβάλουν αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών.

Η αποστολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Τρίτη 25/04/2023 έως την Δευτέρα 08/05/2023, αποκλειστικά ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) στη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών ΔΥΠΑ, Λ. Γαλατσίου 19, ΤΚ 11141, Αθήνα.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση και το Παραπεμπτικό της Ιατρικής Γνωμάτευσης έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, καθώς και στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις».

Κατά τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Σχολής, να ξεναγηθούν στους χώρους της και να ενημερωθούν από τα στελέχη της Σχολής για τα τμήματα-ειδικότητες, καθώς και για τυχόν απορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες στην online πλατφόρμα της ΔΥΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ