Ελλαδα

Επτά χρόνια κάθειρξη στον 28χρονο από το Αγρίνο για ασέλγεια σε 4χρονο

Χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επτά χρόνια κάθειρξη στον 28χρονο από το Αγρίνο για ασέλγεια σε 4χρονο

Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλακή ο 28χρονος για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε 4χρονο αγοράκι.

Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι συγγενείς του 4χρονου αγοριού στο άκουσμα της απόφασης του Στρατοδικείου Ιωαννίνων πως ο 28χρονος φαντάρος κρίθηκε ένοχος για τα βαρύτατα αδικήματα που κατηγορείτο.

Πρόκειται για την υπόθεση του νεαρού φαντάρου ο οποίος κατηγορείται πως ασέλγησε σε ένα 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο. Για την ίδια υπόθεση, μάλιστα, εκκρεμεί το δικαστήριο με κατηγορούμενη και τη μητέρα του, αφού ήταν η γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί για την φροντίδα του παιδιού, ενώ οι γονείς του θα έλειπαν από το σπίτι.

Ο φαντάρος κατηγορήθηκε για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών. Όλα αποκαλύφθηκαν μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου, που έδειξε στους ειδικούς, τι πραγματικά είχε ζήσει στα χέρια του 28χρονου.

Νωρίτερα σήμερα, ο ίδιος έδωσε τις εξηγήσεις του ενώπιον του στρατιωτικού δικαστηρίου των Ιωαννίνων και υποστήριξε πως ουδέποτε έκανε τις πράξεις που του καταλογίζονται. Στην εισήγηση του, ο εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του, κάτι που το δικαστήριο, λίγο πριν τις έξι, φαίνεται πως ασπάστηκε.

Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι επτά χρόνια χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα εως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή στο Εφετείο και ήταν ομόφωνη. Συνεπώς, ο 28χρονος φαντάρος, θα εξακολουθήσει να κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Όλα συνέβαιναν την περίοδο που ο κατηγορούμενος εκτελούσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, το 2021. Για αυτό τον λόγο, και η υπόθεση εκδικάστηκε σε Στρατιωτικό δικαστήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο φαντάρος πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας του 4χρονου αγοριού και ενώ η μητέρα του βρισκόταν στο σπίτι, ασελγούσε στο ανήλικο αγόρι. Τις πράξεις αυτές φέρεται πως γνώριζε η ίδια του η μητέρα. Η ίδια κατηγορείται και θα δικαστεί στην εισαγγελία Ιωαννίνων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ