Ελλαδα

Πρέβεζα: Απήγαγε την οικογένειά του και έριξε το αυτοκίνητο στον γκρεμό

Σώθηκαν η εν διαστάσει σύζυγος και το παιδί

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρέβεζα: Απήγαγε την οικογένειά του και έριξε το αυτοκίνητο στον γκρεμό
ΑΡΧΕΙΟ © Pavel Anoshin/Unsplash

Πρέβεζα: 41χρονος απήγαγε την εν διαστάσει σύζυγό του και το παιδί τους και έριξε το αυτοκίνητο στον γκρεμό

Τον τρόμο έζησε μια 36χρονη μητέρα με το ανήλικο παιδί της, όταν ο εν διαστάσει σύζυγος της τους απήγαγε και έριξε το αυτοκίνητο που επέβαιναν στον γκρεμό. Η τύχη, ευτυχώς, στάθηκε με το μέρος της νεαρής μητέρας και του παιδιού και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πριν φτάσει στο γκρεμό.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην Πρέβεζα. Ο 41χρονος έχει συλληφθεί έπειτα από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του η εν διαστάσει σύζυγος του. όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 36χρονη, έπειτα από συννενόηση με τον 41χρονο, ήρθε στο σπίτι της, στην Ανατολή Ιωαννίνων με το αυτοκίνητο του και πήρε την ίδια και το παιδί τους για να τους πάει στην παιδική χαρά. Όταν ήρθε η ώρα για να φύγουν, ο 41χρονος, αντί να τους γυρίσει στο σπίτι της 36χρονης, κινήθηκε προς την Πρέβεζα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, το πρώην ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα. Κάποια στιγμή και αφού είδε η 36χρονη πως ο εν διαστάσει σύζυγος της δεν πρόκειται να τους αφήσει, κάλεσε με το κινητό της την αστυνομία. Ο εκφωνητής του 100 συνομίλησε με τον 46χρονο, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα σταματήσει το αυτοκίνητο και θα αφήσει την μητέρα και το παιδί να φύγουν, χωρίς να τους πειράξει. Έκλεισε όμως το τηλέφωνο και το πέταξε από το παράθυρο, συνεχίζοντας την πορεία του.

Ανάμεσα από τα χωριά Βρυσούλα και Κρανιά, ο 41χρονος ξαφνικά έκανε μια απότομη κίνηση και έριξε το αυτοκίνητο σε μια χαράδρα. Από πραγματική τύχη, το όχημα, ακινητοποιήθηκε πάνω σε πουρνάρια και πυκνή βλάστηση, με αποτέλεσμα να σωθούν και οι τρεις από βέβαιο θάνατο.

Κατάφεραν να βγουν σώοι από το αυτοκίνητο και άρχισαν να περπατούν στον δρόμο, μέχρι που ένα περιπολικό που τους αναζητούσε, τους εντόπισε και τους μετάφερε στην Ασφάλεια της Πρέβεζας.

Εκεί, η 36χρονη σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, ενώ η ίδια αλλά και το παιδί της, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για την υγεία τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ