Ελλαδα

Ποιοι δρόμοι με μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στην Αθήνα - Κλειστή η Καραγεώργη Σερβίας

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα και δυσκολίες το πρωί της Δευτέρας (24.4)

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως, και στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης έως την Πέτρου Ράλλη, όπου νωρίτερα είχαμε και τροχαίο στο ύψος των Τριών Γεφυρών.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Δαφνί προς Διυλιστήρια και στην έξοδο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή και στα δύο ρεύματα, λόγω τροχαίου. Προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κύμης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Δυσκολίες στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από Φάρο Ψυχικού έως Πανόρμου και στην άνοδο από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι το ΟΑΚΑ.

Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, η άνοδος της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου, η άνοδος Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι και τον σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ και η Λεωφόρος Αμαλίας.

Μεγάλο το μποτιλιάρισμα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος της Θηβών μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη. Επίσης στην είσοδο της Λένορμαν από το ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι την Αχιλλέως κι εν συνεχεία έως την πλατεία ΚαραΪσκάκη και η κάθοδος της οδού Σιδηροδρόμων προς την Θεοδ.Δηληγιάννη, η κάθοδος της Θ. Δηληγιάννη προς τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, όπως και η Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως και στα δύο ρεύματα από και προς το Γκάζι.

Κλειστή η Καραγεώργη Σερβίας/ Περικλέους από το ύψος της πλατείας Συντάγματος έως τη  συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Ποιοι δρόμοι με μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στην Αθήνα - Κλειστή η Καραγεώργη Σερβίας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ