Με φτερά αγγέλου απεικονίστηκε σε γκράφιτι σε τοίχο του σχολείου που φοιτούσε στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Με φτερά αγγέλου απεικονίστηκε σε γκράφιτι σε τοίχο του σχολείου που φοιτούσε στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έξι μήνες μετά τον θάνατο του.

Ο καλλιτέχνης Μάριος Σιμόπουλος ετοίμασε το εντυπωσιακό έργο, το οποίο είδαν από κοντά αγκαλιασμένοι η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη Δώρα Τσαμπάζη-Νικολαΐδη με τα δυο τους παιδιά. Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…» έγραψε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ανάρτησή της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!