Ελλαδα

Σήμερα η απολογία του Μπόρις Κλέιμαν μετά την καταγγελία για βιασμό 17χρονης

Αθώος δηλώνει ο τερματοφύλακας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπόρις Κλέιμαν
© ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Μπόρις Κλέιμαν βιασμός: Σήμερα η απολογία για την υπόθεση βιασμού 17χρονης - Η θέση του τερματοφύλακα και η κατάθεση της μαθήτριας

Σήμερα, Μ. Πέμπτη (13.4) αναμένεται να απολογηθεί ο Μπόρις Κλέιμαν, ο τερματοφύλακας που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι. 

Από την πρώτη στιγμή, ο Μπόρις Κλέιμαν δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και ζητά από τις αρχές να ελέγξουν τις κάμερες του μπαρ για να διαπιστωθούν οι κινήσεις στις οποίες φέρεται να προχώρησε κατά τη συνάντησή του με την ανήλικη. Σε κάθε περίπτωση, ο τερματοφύλακας που βρίσκεται αντιμέτωπος με την προφυλάκιση, από την ημέρα της σύλληψής του παραμένει απομονωμένος στη ΓΑΔΑ. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου, αλλά και την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ουσιών προς ιδία χρήση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crvc8k5yredd)

Μπόρις Κλέιμαν: Τι υποστηρίζει ο τερματοφύλακας

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία ούτε βίασε», δηλώνει ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, με τον τερματοφύλακα να υποστηρίζει ότι εκείνη τη βραδιά «δεν υπήρξε καμία σεξουαλική επαφή» και «δεν έλαβε χώρα καμία γενετήσια πράξη». Επιπλέον, ο ίδιος υποστηρίζει ότι το τραπέζι όπου καθόταν ήταν σε ανοικτό χώρο και κοινή θέα σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον ισχυρισμό του πως δεν θα μπορούσε να έχει επιτεθεί σεξουαλικά στην κοπέλα.

Οι αρχές έχουν λάβει δείγμα DNA, καθώς και δείγμα νυχιών, προκειμένου να εξεταστούν και να προχωρήσουν σε ενδεχόμενη ταυτοποίηση.

Μπόρις Κλέιμαν: Η κατάθεση της 17χρονης 

Η ανήλικη στην κατάθεση της φέρεται να περιγράφει με λεπτομέρειες πως ενώ βρισκόταν μαζί με την παρέα της στο μπαρ ο Μπόρις Κλέιμαν τους κάλεσε στο τραπέζι του στα VIP του καταστήματος μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και εκεί την προσέγγισε σεξουαλικά, κάνοντας χειρονομία η οποία θεωρείται βιασμός.

Η ανήλικη στην κατάθεση της εμφανίζεται να αναφέρει πως ο Μπόρις Κλέιμαν τους κερνούσε σφηνάκια και «στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP».

Η 17χρονη υποστηρίζει πως επέστρεψε στο τραπέζι καθώς η παρέα της παρέμενε εκεί. «Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου… Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου ήρθε και με πήρε από εκεί».

Όταν το κορίτσι ενημέρωσε την παρέα του ξέσπασε καυγάς και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του μπαρ και της Αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε έξι συλλήψεις. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cruyiflxqesx)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ