Ελλαδα

Η κατάθεση της ανήλικης που κατήγγειλε για βιασμό τον Μπόρις Κλέιμαν

Τι υποστηρίζει ο τερματοφύλακας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Μπόρις Κλέιμαν: Η κατάθεση της ανήλικης και η καταγγελία για τον βιασμό της από τον τερματοφύλακα

Ο Μπόρις Κλέιμαν κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο, αλλά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο 33χρονος τερματοφύλακας συνελήφθη τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης (12.4) μετά από συμπλοκή που καταγράφηκε σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου η ανήλικη διασκέδαζε μαζί με άλλους συμμαθητές της. Η μαθήτρια περιέγραψε στην κατάθεσή της το περιστατικό. 

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα εκδρομή με όλο το σχολείο μου από το Βέλγιο. Τη νύχτα πήγαμε περίπου 15 άτομα από το σχολείο στο κατάστημα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Περί τις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα.

»Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου. Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου ήρθε και με πήρε από εκεί» περιγράφει η 17χρονη. 

Ο Μπόρις Κλέιμαν κρατείται απομονωμένος, σε κελί του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ και αναμένεται να απολογηθεί αύριο Μεγάλη Πέμπτη (13.4). 

Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι ουδέποτε προέβη σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος του κοριτσιού, λέγοντας ότι ήρθαν κοντά χορεύοντας και δεν έγινε τίποτα παραπάνω. Την ίδια ώρα και οι δύο πλευρές αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που παραγγέλθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, μετά τη σύλληψή του Μπόρις Κλέιμαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crukr2w0wsyh)

Διαβάστε επίσης »»» Αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού ανήλικης ο Μπόρις Κλέιμαν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ