Ελλαδα

Αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού ανήλικης ο Μπόρις Κλέιμαν

Αύριο στον ανακριτή ο τερματοφύλακας - Κρατείται στη ΓΑΔΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν
© EPA / ELISABETTA BARACCHI

Μπόρις Κλέιμαν βιασμός ανήλικης: Αύριο στον ανακριτή - Η άρνηση των κατηγοριών και το χρονικό της υπόθεσης

Ο Μπόρις Κλέιμαν αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο Μ. Πέμπτη (13.4), κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης μαθήτριας και κατοχή ναρκωτικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας κρατείται απομονωμένος στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης στο Κολωνάκι.

Ο Μπόρις Κλέιμαν φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικη μαθήτρια, η οποία είναι από το Βέλγιο και ταξίδεψε στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Το περιστατικό συνέβη στις 02:00, σε κατάστημα στην οδό Σκουφά. Μαζί με τον ποδοσφαιριστή προσήχθησαν στο Α.Τ. Συντάγματος και οκτώ Βέλγοι που ήταν παρέα με τη 17χρονη και συνεπλάκησαν με τον ποδοσφαιριστή. Στην κατοχή ενός 18χρονου Βέλγου βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών. Συνελήφθη και αυτός, αλλά με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Στον Μπόρις Κλέιμαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, καθώς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1,5 γραμμάριο ηρωίνης. Μαζί με τον Κλέιμαν ήταν και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Βόλου, ο οποίος δεν συμμετείχε στο περιστατικό, αλλά απεβλήθη από την ομάδα. 

Ο κατηγορούμενος αθλητής φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως από τη δικογραφία αλλά και από όσα κατήγγειλε η 17χρονη από το Βέλγιο δεν προκύπτουν ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν την κατηγορία για βιασμό.

Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες - Τι υποστηρίζει 

Ο Μπόρις Κλέιμαν αρνείται κάθε κατηγορία και ισχυρίζεται ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, ενώ περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η μαθήτρια. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι η ανήλικη ήταν αυτή που τον προσέγγισε ερωτικά.

Μπόρις Κλέιμαν: Η καταγγελία για όσα συνέβησαν στο μπαρ του Κολωνακίου

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε γνωστό μπαρ που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου. Μία παρέα μαθητών από το Βέλγιο που βρίσκονταν στη χώρα μας στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, διασκέδαζαν στο μαγαζί, όπου ήταν και ο ποδοσφαιριστής με τη δική του παρέα. Όπως καταγγέλλει η μαθήτρια, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής την πλησίασε προκειμένου να τη φλερτάρει, κάνοντας αρχικά άσεμνες χειρονομίες, ενώ στη συνέχεια φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Αυτό φαίνεται πως ήταν και η αφορμή για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο παρέες και ο οποίος συνεχίστηκε στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία και οι αρχές προχώρησαν σε έξι προσαγωγές.  Η ανήλικη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του τερματοφύλακα του Βόλου, ο οποίος είναι υπήκοος Ισραήλ. Η σύλληψη του Μπόρις Κλέιμαν είναι πρώτη είδηση στο Ισραήλ, καθώς ο τερματοφύλακας αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας. 

Ο Μπόρις Κλέιμαν είναι παντρεμένος. Με τη σύζυγό του Λίαν έχει αποκτήσει τρία παιδιά. 

Μπόρις Κλέιμαν: Τέλος από τον Βόλο - Οι δηλώσεις Μπέου 

Η σύλληψη του Μπόρις Κλέιμαν προκάλεσε την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος αποφάσισε να θέσει εκτός της ομάδας του Βόλου, τόσο τον τερματοφύλακα, όσο και τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνάκι.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε για την ποινική δίωξη σε βάρος του τερματοφύλακα της ομάδας, Μπόρις Κλέιμαν και την απόφαση του να διακόψει το συμβόλαιο του, όπως και του Εσκοβάλ. Όπως τόνισε είναι αμείλικτος με τέτοια θέματα, ενώ παράλληλα ζήτησε από την ελληνική δικαιοσύνη να του επιβάλλει την αυστηρότερη ποινή. «Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού. Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή. Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά, πώς μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο. Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρόνια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος. Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Αναφερόμενος στον Εσκοβάλ, ο Αχιλλέας Μπέος, τόνισε: «Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις…Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cruie8pnqi9l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ