Ελλαδα

Αύριο η απολογία του Μπόρις Κλέιμαν για την υπόθεση βιασμού 17χρονης

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του τερματοφύλακα στην ATHENS VOICE

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν
© KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Μπόρις Κλέιμαν βιασμός 17χρονης: Η δήλωση του δικηγόρου του τερματοφύλακα στην ATHENS VOICE

Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ανέφερε στην ATHENS VOICE ο συνήγορος του Μπόρις Κλέιμαν, που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ανέφερε πως «μόλις σήμερα έλαβα στα χέρια μου τη δικογραφία για την υπόθεση. Αυτό που μπορώ να πω σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή όπου θα δώσει τις εξηγήσεις του». 

Η δουλειά, βέβαια, του συνηγόρου δεν θα είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για τον τρόπο με τον οποίο φλέρταρε όλο το βράδυ τη 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο. Την κερνούσε, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία, αλλά και την παρέα της, σφηνάκια όλο το βράδυ προκειμένου να τη γοητεύσει και να κάμψει τις αντιστάσεις της, αφού το φλερτ του, δεν φαίνεται ότι απέδιδε.

Αργά τα ξημερώματα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο Μπόρις Κλέιμαν, ήρθε κοντά τα της, έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της, χαϊδεύοντας τα γεννητικά όργανα της 17χρονης, αλλά και άλλα σημεία του σώματος της, προσπαθώντας ταυτόχρονα να τη φιλήσει. Η ανήλικη, αντέδρασε, ενημέρωσε τους συμμαθητές της και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Η μάχη συνεχίστηκε έξω από το μαγαζί όπου οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν τους εμπλεκόμενους και στο τμήμα η ανήλικη υπέβαλε μήνυση για βιασμό. Στην κατοχή του Κλέιμαν βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ στην κατοχή ενός εκ των συμμαθητών της 17χρονης βρέθηκε ένα μαχαίρι και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Ο Αχιλλέας Μπέος μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, αμέσως έδωσε εντολή για να διακοπεί το συμβόλαιο και του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε τηλεοπτική του παρέμβαση, «δεν είναι τα αθλητικά πρότυπα που εγώ πρεσβεύω. Δεν γίνεται να δίνει φανέλες και αυτόγραφα σε μικρούς ποδοσφαιρόφιλους, άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται για τέτοια αδικήματα. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι πρότυπο αθλητή και για αυτό τον λόγο δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα μας». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ