Ελλαδα

Κολωνός: Τουλάχιστον 10 νέα πρόσωπα υπέδειξε στη συμπληρωματική της κατάθεση η 12χρονη

Συζήτησε με ειδική παιδοψυχολόγο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Σύνθημα έξω από το κατάστημα του Ηλία Μίχου
© EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέα συμπληρωματική κατάθεση από την ανήλικη 

Νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (10.4) η 12χρονη που έπεσε θύμα εκπόρνευσης στον Κολωνό

Η ανήλικη, που δείχνει αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με τις πρώτες επαφές της με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ήταν χθες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αρκετά πιο άνετη. Η συνομιλία της με την ειδική παιδοψυχολόγο διήρκησε αρκετή ώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της υπηρεσίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Υπέδειξε νέα πρόσωπα

Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπέδειξε τουλάχιστον 10 νέα πρόσωπα, με τα οποία είχε έρθει σε επαφή. Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα. Η 12χρονη, έδωσε όσα στοιχεία κατάφερε να θυμηθεί όλο αυτό τον καιρό που έχει ηρεμήσει και έχει ξεκινήσει να συνειδητοποιεί τι είχε υποστεί τους προηγούμενους μήνες από το κύκλωμα των παιδεραστών του Κολωνού.

Οι συνήγοροι της ανήλικης είχαν ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, πως η ανήλικη θέλει να δώσει επιπλέον πληροφορίες. Με εντολή που δόθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο τμήμα Ανηλίκων, οι αστυνομικοί την κάλεσαν εκ νέου για να δώσει κατάθεση.

Τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αποκάλυψε αυτή τη φορά η ανήλικη τα έχουν καταγράψει οι αστυνομικοί και θα τα αποστείλουν στην ανακρίτρια, η οποία θα αποφασίσει για τις περαιτέρω κινήσεις. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έκαναν κουβέντα και για το θέμα της ασφάλειας της, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες των συνηγόρων της ότι δέχεται απειλές, αλλά και την απόπειρα εισβολής μέσα στο σπίτι της θείας της.

Μετά τις καταγγελίες, υπάρχει συνεχής φύλαξη του σπιτιού προκειμένου να νιώσει και πάλι ασφαλής η 12χρονη  αλλά και τα συγγενικά της πρόσωπα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ