Ελλαδα

Συνεδριάζει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Αρσακείου για το ακραίο bullying στον 15χρονο

Κλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι μαθητές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγόρι με το πρόσωπο κρυμμένο στα γόνατά του - Εικόνα που παραπέμπει σε παιδί-θύμα επιθέσεων
© Pixabay / Wokandapix

Bullying σε 15χρονο μαθητή στο Αρσάκειο: Τη Μ. Τρίτη η επικείμενη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου του Αρσακείου Ψυχικού αναμένεται να συνεδριάσει τη Μεγάλη Τρίτη, προκειμένου να λάβει αποφάσεις για το άγριο bullying με θύμα 15χρονο την προηγούμενη εβδομάδα. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο Σύλλογος έχει κληθεί να συνέλθει την ερχόμενη Τρίτη (11 Απριλίου) με παράλληλη προβλεπόμενη κλήτευση των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους». 

Η ανακοίνωση του Αρσακείου

Η Διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, αποφεύγοντας να παρέμβει σε μια διαδικασία που βρίσκεται εν εξελίξει, ακολουθώντας αυστηρά τη σχολική νομοθεσία και μάλιστα μια διαδικασία που αφορά σε ανήλικους μαθητές και τους γονείς τους.

Η Διεύθυνση του συγκεκριμένου Σχολείου μάς πληροφορεί ότι περατώθηκε ήδη η προβλεπόμενη διερευνητική διαδικασία (λήψη καταθέσεων των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους καθώς και εκπαιδευτικών) και το θέμα υποβάλλεται στον Σύλλογο Διδασκόντων του συγκεκριμένου Γυμνασίου, αρμόδιου να λάβει αποφάσεις επί του θέματος. Ο Σύλλογος έχει κληθεί να συνέλθει την ερχόμενη Τρίτη (11 Απριλίου) με παράλληλη προβλεπόμενη κλήτευση των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους.

Παράλληλα χωρεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ζήτησε και η Διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας από την Εκπαιδευτική Διεύθυνση της Περιφέρειας, ώστε να διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

Από τη Διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ